A szüleim szégyellnek a barátaik és a rokonok előtt, mert nincs pénzem. Nekik csak az az ember, akinek van pénze, és mivel nekem nincs, ezért én egy senki vagyok a szemükben. A legnagyobb bűnöm, hogy rosszul fizető állásom van és hogy szegény férjét választottam. A házasságom egyre rosszabb a kapcsolatunk, már csak ünnepekkor találkozunk. Azért fáj ez annyira, mert gyerekként tudom, hogy szerettek, nem értem hogy mehetett ennyire félre a kapcsolat köztünk.
Van még itt valaki, akit lenéznek és szégyellnek a szülei? Hogy tetted túl magad rajta?
*A házasságom óta egyre rosszabb a kapcsolatunk a szüleimmel, nem a férjemmel. Félreérthető voltam.
2017. febr. 26. 17:53
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem lenéznek, csak egyszerűen jobb életet akartak volna neked. De helyetted már úgysem tudnak mit csinálni, ezen neked kellett volna változtatnod.
2017. febr. 26. 17:56
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem szégyellnek. Nem a pároddal van bajuk?
Engem az apám nézett le, de ő hangot is adott ennek, lesajnálóan beszélt rólam másoknak, még tinikoromban is.
Hát én úgy tettem túl magam rajta, hogy tudtam miért ilyen, és tudtam, hogy egyáltalán nem ismer igazán.
De ennek hangot is adnak a szüleid?
2017. febr. 26. 17:56
4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak a házasságom után kezdték ezt, már az egyetemi éveim alatt is éreztették, hogy szerintük rosszul választottam, és hogy egy ilyen szakmával sose lesz sok pénzem. Hiába mondtam, hogy engem nem érdekel a pénz, azzal szeretnék foglalkozni, ami érdekel. A férjemet sem kedvelik, pedig szorgalmas és kiváló szakember, de nincs elég menő munkája a szüleim szemében. A családi összejöveteleken mindig mi vagyunk a "szegény rokonok". Senki nem mond semmit, de olyan lesajnálóan néznek ránk, mintha mi hajléktalanok lennénk körülbelül, csak mert nem engedhetünk meg magunknak egy amerikai körutazást, mint például a nővéremék. Normális életszínvonalon élünk, dolgozunk mindketten, csak ez sajnos nem elég a szüleimnek.
2017. febr. 26. 18:07
5/11 anonim válasza:
lássák hogy boldog vagy. ne azért légy boldogtalan, mert ők annak hisznek.
2017. febr. 26. 18:17
6/11 anonim válasza:
Milyen dolgot csinálnak a szüleid amitől ilyen nagy az arcuk hogy lenézik a másikat???
2017. febr. 26. 18:46
7/11 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok, bár ezt ők valószínűleg nem látják, mivel amikor náluk vagyunk, a férjemmel mindketten olyan gyomorgörccsel ülünk ott, alig várjuk, hogy mehessünk végre. Jót úgyse tudunk mondani.
2017. febr. 26. 18:57
8/11 A kérdező kommentje:
Apukám vállalkozó, anyukám segít neki a cégnél. A nővérem pénzügyes, szintén elég jól keres, a férje dettó.
2017. febr. 26. 19:03
9/11 anonim válasza:
Akkor így már érthető. Testvéred jol keres, szuleidnek vállalkozásuk van. Te nem keresel jol es a férjed sem. Azt hiszik ők különbek nálatok és lenezhetnek titeket. Csak azt nem ertem miért nem fogadjak el azt hogy te igy jol érzed magad. Ne foglalkozz velük.
2017. febr. 26. 20:23
10/11 anonim válasza:
9 - valahol igazad van, de nehéz nem foglalkozni azokkal akik lelopták a csillagokat az égről hogy a szemedbe tehessék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!