Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hova dugjam a borotvámat hogy...

Hova dugjam a borotvámat hogy a szüleim ne vegyék észre? 17/f

Figyelt kérdés

Igen, 17 éves vagyok és azon kell aggódnom hogy meg látják a borotvát...

Apám szerint 21 évestől szabad elkezdenem magam borotválni, mert ő is akkor kezdte.Én nem tudom hogy mit gondol hogy 20 évesen nem szabad borotvalnom magam de 21 evesen igen, mi ez ha nem baromság. ja igen ha megtudná hogy az inim területet is borotválom biztos kiakadna

2017. febr. 26. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hiaba dugod el, az arcod elarul, nem?...
2017. febr. 26. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Ember, 15 vagyok, de nem rég fater küldött el borotválkozni, mert már őt zavarta. :D
2017. febr. 26. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

De mit mond miert akkor kell elkezdened? Azon kivűl hogy ő 21 evesen kezdte??

Én a helyedbe nem dugdoznám.mondd el hogy neked igényed van rá és kész..

2017. febr. 26. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a háborús évek, használd és kész. Neked kell, szokja meg.
2017. febr. 26. 12:20
 5/13 anonim válasza:
100%

én kb. 13 éves koromban kezdtem el borotválni a lábam, az intim részen meg 15. :D senkinek semmi köze.

21/L

2017. febr. 26. 12:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig 17 évesen bőven szükséged van rá, főleg, ha sötétebb hajad van. Apád egy idióta. Nekem se engedi anyám, hogy borotváljam a lábam, de szerintem meg pont semmi köze hozzá. Én speciel a köntös zsebembe tartom, ott senki nem veszi észre. Te meg tartsd valahol a szobádban, ahol nem látják, és zuhanyzáshoz vidd magaddal.

16L

2017. febr. 26. 12:47
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Én nőként egyedül neveltem a fiamat és amikor úgy láttam, hogy szükséges, akkor én szóltam, hogy menjünk borotvát venni.

Nem emlékszem, hogy hány éves volt, de biztos nem 21! ... talán 16-17?

Miféle marhaság ez, hogy egy fiúnak dugdosni kell a borotváját?

Annak speciel nem örülnék, ha a lányom borotvát használna, a lábára, vagy bárhová, mert attól csak jobban nő a szőr, hanem menjen kozmetikushoz, ahol szakszerűen gyantáznak!

Ha mégis a borotvát választaná, akkor csinálja, engem nem érdekel! Lényeg, hogy ne legyen ápolatlan!

2017. febr. 26. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

A borotva nem vibrátor, hogy dugdosni kelljen (mármint mások elől). :D Ne foglalkozz apád 15. századi véleményével, használd nyugodtan. Nincs rosszabb egy ápolatlan férfi arcnál. Vagy apádnak az a baja, hogy intim területen akarod használni? Mert az meg még annyira se tartozik rá.

20N

2017. febr. 26. 14:04
 9/13 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Próbáld ki, h nem borotválkozol egy hónapig...lehet h a végén apukád maga venne neked egy borotvát. Ja, az arcodra gondoltam.
2017. febr. 26. 14:32
 10/13 Martin3410 ***** válasza:
Ennyi idősen már villanyborotvám volt amit apámtól kaptam ajándékba te meg egy rohadt borotvát dugdosol a szüleid elől szánalmas az apád gondolkodás módja a borotválkozásról.Amúgy meg dugd el a szobádban valahova.
2017. febr. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!