Miért az mindenre a kibúvó, hogy kicsi vagyok?
14 éves lány vagyok, a gondolkodásom nem egy 5 éveséhez viszonyított, szóval nem értem anyámnak mi a baja.
Kezdjük az elején. Mindig is utáltam. Állandóan a testvérem körül forog,ő 20 éves. Most, hogy ki költözik Londonba ki kell nyalni a p******t, kap 50E-s tabletokatmeg stb.
Nekem meg osztálykirándulások, meg hadd ne kelljen állandóan itthon ülnöm van. Holnap el mennénk korcsolyázni osztályommal erre mi az első válasza anyámnak: má' megin' minek? Most voltál (4 hónapja). És tudja h szeretem. Egyébként ez 1000Ft lenne. Aztán. Mozi vasárnap, szintén osztályprogram: 1500Ft. NAGYON szeretnék elmenni életem első PlayIt-jére. Ez 2000Ft- Még sohasem voltam, és pont a mellettünk lévő városban lesz 11-én, de bankkártya szám kell hozzá. Erre jön az, hogy mert én ehhez is kicsi vagyok minek akarok menni. (???) Basszus 8 évesek arra a szarra járnak én meg kicsi vagyok? Ne szivassatok már úristen..szerintem én nem ártottam neki a születésemen kívül semmivel, de egyébként mindenre ezt mondja. Összesen: 4500Ft. Szerintem ne vállaljon gyereket az, aki aztán szarik arra, hogy annak a gyereknek vágyai is lesznek. Nem vagyunk szegények, nem hallna éhen attól senki, h ha ennyit megtesznek. + tesómra volt 2-3 hetente egy 10 ezresük h bulizhasson. szerintetek mit kéne tennem?

Ja, hogy nem bírtad felfogni a tompa agyaddal! :D
Rólad...

12:53-as, és?! Az exem szakmai útra ment ki Egyiptomba 21 évesen az egyetemmel.
A párom Franciaországba szintén szakmai útra 23 évesen.
Én 27 vagyok, bébiszitter Svájcban... Lehet, hogy nem karrier (?! és?), de ötször annyit megkeresek, mint otthon a diplomámmal tenném. A páromnak megfelel az állásom, és már meg bekaphatja.
És van, akit nem a pénz, meg az ostoba "karrier" érdekel, hanem, hogy normálisan éljen, normális helyen, rendes fizetésért dolgozva. Párom sem karriert építeni jött ki Svájcba, hanem, mert itt kapott állást a szakmájában (programozó)

Úristen, szerintem nektek nem igazán sikerül értelmezni, amit írtam. Én odaírtam, hogy NEM ROSSZ dolog bébiszitterkedni, a világon SEMMI BAJ vele! Vagy ezt nem sikerült elolvasni, vagy mi?
Én csak arra reflektáltam, hogy itt néhány válaszoló (meg a kérdező szülei) el van ájulva a kérdező nővérétől, hogy ezért biztos mennyit tanult, meg mennyit letett az asztalra, meg mennyire ügyes, meg milyen sokra viszi. Ennyi. Én csak ezt nem értettem.
Én magam is gondolkozok némi külföldi munkán, az égadta világon semmi problémám nincs vele, sőt, itthon se kifejezetten akarok "karriert", csak nem értem, miért kell hátast dobni attól, hogy valaki kimegy Londonba...

Istenem..látom 2-3 emberen senkinek sem sikerült megértenie..(nekik külön köszönet)
a többieknek pedig: már az is csúnya szó, hogy "szar"."ne szivassatok" csak mert valaki ezért hordott el engem.
Könyörgööm, egy szóval sem mondtam, hogy érettebb vagyok egy 14 évesnél, csak azt, hogy egy 5 évesnél! De nyilván a ti gyereketek (Isten óvja őket tőletek) minta gyerekek és otthon ülnek takarítanak mosnak és ezért kapják meg amit. Kérlek szépen kedves kis utálkozó nép: ÁPOLÓNŐNEK tanulok!! Nem beszélte az agyam tele senki, tapasztalataimból döntöttem így. Én jó ember vagyok. Ha ti nem, az ne az én lelkemen száradjon Ti rosszakaró senkik. :)
Szia! Én most 16 vagyok, és én is átestem ezen. Még egészen friss. Nekem egy húgom van, akit a szüleim körbeugrálnak, szóval hidd el, megértem. De nem gondolod, hogy követelőzős vagy? Tudom, most én vagyok a gonosz aki ezt megkérdezte. Nekem az segített, hogy megbeszéltem a szüleimmel, hogy az alapvető házimunkákon(saját szobám kitakarítása, terítés stb.) vállalok párszáz forintért olyan munkákat, amit alapból nem én csinálnék. Nekem bevált! Az elején kevés pénznek tűnhet, de ha nem szórod el hülyeségekre, akkor beválik. És ne irigykeggy a nagyobb testvéredre. Biztos neki is volt olyan, hogy téged ajnároztak, ő meg le volt ejtve.
És amúgy(a legtöbb) kedves előttem szóló! Aki ilyeneket vág egy 14 éves lány fejéhez,hogy ,,téged gumiban kellett volna csinálni", az nagyon komolyan nézzen magába!
Szia! :)
nem gondolom, hogy gonosz vagy mert meg kérdezted. Nem nem követelőzök. Szépen kérem, de most úgy éreztem, hogy ez mindennek a teteje, amit ő csinál. Ok nélkül nem írok ide, és ha nem tudok segíteni nem is válaszolok senkinek például olyanokat, hogy dögkeselyű vagy amit te írtál. Magyarországon egy elismert tánc csoport tagja vagyok, tudom, hogy nem említettem, de higyjétek el, előttünk szólók, hogy igen is lesz jövőm attól, hogy a testvérem londoni magyar..

A táncos lábacskáid helyett a nyelvtankönyvet kéne nyitogatnod, és talán a szüleid is szívesebben elengednének szórakozni.
Természetesen mi vén huszonéves válaszolók is voltunk fiatalok, mi is sokszor kiakadtunk a szüleinkre, mi is felháborodtunk, ha nem kaptunk meg mindent, de ettől még ez gyerekes viselkedés és felesleges hisztéria. Felnőtt fejjel visszanézve mind szégyelljük magunkat és bánjuk, hogy így álltunk a szüleinkhez.
Veled is pont ugyanígy lesz, azzal a különbséggel, hogy ez a kérdés még 10 év múlva is elérhető lesz, és mocskosul fog égni a képed, amikor majd pár év múlva elolvasod.
De ha ilyen fantasztikus vagy már most, sőt, egy elismert tánccsoport tagja, akkor vesd be a kiemelkedő képességeidet és szerezz egy kis pénzt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!