Mit tegyek a kedvesem nem foglalkozik a gyerekével?
Páromnak az előző kapcsolatából van egy gyermeke. Nagyon bánt, hogy nem foglalkozik vele. Gyerektartást rendszeresen fizeti. Arra hivatkozik ha jobban lesz lelkileg törödni fog a gyerekével. Az exe annyira megbántotta hogy ez miatt nem tudja látni a gyerekét mert lelkileg nem tudja ezt feldolgozni. Hogyan segítsek neki? Mert látom bántja őt is a dolog de nem látok nála javulást. Azt mondja ezt bízzam rá de kérdés
s meddig várjak míg képes lesz meglátogatni a gyereket? Az a baj ez a dolog engem is nagyon bánt mert szeretem a gyerekeket és a gyerek érdekében én úgy vagyok vele ne azzal foglalkozzon nem szereti az exét.

Kérdező elnézést, de most alpári leszek.A párod simán szarik a gyerekére.Az indoka meg csak kitaláció a saját védelmére.Egy szakítás után normális ember nem az exet nézi, hogy milyen, hanem a gyerekét.
Én a helyedben vágnám ki a francba ezt az embert.Odavaló.

Ne haragudj, Kérdező, valahogy az az érzésem, hogy a 300 km-es távot most rángattad elő, mint döntő érvet az önző párod védelmében! Normális, szerető apa utánaköltözik,
vagy naponta felhívja, ír neki sokszor (ha sosem kapja is meg), és minden hétvégén ott tipródik a gyerek lakhelyén.
És még valami: a párod kérhetné, hogy nála helyezzék el a gyereket. Elvégre nem lenne jó, hogy az anyja nevelné...

Na most jó kérdés, hogy mitől lett ez a távolság.
Tehát, hogy anyuka költözött ilyen messzire a korábbi lakóhelyüktől, vagy apuka. Ha pl. apuka, akkor eleve ő nehezítette meg a kapcsolattartását a gyerekkel.
300 km-ről valóban nagyon körülményes a kapcsolattartás, de ha jól értem, nem ezzel magyarázza párod sem, hogy nem látogatja meg a gyereket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!