Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek a kedvesem nem...

Mit tegyek a kedvesem nem foglalkozik a gyerekével?

Figyelt kérdés

Páromnak az előző kapcsolatából van egy gyermeke. Nagyon bánt, hogy nem foglalkozik vele. Gyerektartást rendszeresen fizeti. Arra hivatkozik ha jobban lesz lelkileg törödni fog a gyerekével. Az exe annyira megbántotta hogy ez miatt nem tudja látni a gyerekét mert lelkileg nem tudja ezt feldolgozni. Hogyan segítsek neki? Mert látom bántja őt is a dolog de nem látok nála javulást. Azt mondja ezt bízzam rá de kérdés

s meddig várjak míg képes lesz meglátogatni a gyereket? Az a baj ez a dolog engem is nagyon bánt mert szeretem a gyerekeket és a gyerek érdekében én úgy vagyok vele ne azzal foglalkozzon nem szereti az exét.

2017. febr. 18. 14:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%
A közös gyereketekkel is pont ugyanennyit fog foglalkozni :) Naiv vagy ha elhitted, hogy az ex miatt nem látogatja.
2017. febr. 18. 15:07
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
4 éves gyereket bármikor elvihetne magához, nem kell az exnél látogatni.
2017. febr. 18. 15:22
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem állítsd választás elé: elhagyod, ha nem foglalkozik a gyerekével!

Egy ilyen önző "férfit" régen lapátra tettem volna! Kit érdekel, mikor lesz jobban az ő lelke?

Aki szülő a szó szoros értelmében, annak CSAK a gyerek lelke érdekes százszorosan is, utána nyalogathatja a sebeit!

Ugye, neked MÉG nincs gyereked?

2017. febr. 18. 15:44
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Mondd kérlek,hogy te nem szeretnél tőle gyereket a jövőben..

Szerintem bebizonyította az apai képességeit, nincs szükség rá,hogy még egy szerencsétlen gyerek apa nélkül nőjjön fel.

Ez meg hatalmas kamu,hogy az exe megbánotta és azért nem találkozik a gyerekkel..A gyerek neki nem ártott semmit..A gyerek valószínűleg jobban sérült ebben a válásban,mint az anya és az apa összesen..Pont hogy mellette kéne állni ilyenkor,nem kerülni..De várjon csak, jól írták a többiek,egy idő után már a gyerek nem lesz rá kíváncsi.

Egyébként ha még ennyire nincsen túl az exén,hogy ennyire fáj neki a múltja,akkor biztosan jó ötlet vele járni?

Én nem lennék olyannal,aki még nincs túl az exén.

2017. febr. 18. 15:50
 15/30 anonim ***** válasza:
71%

Pfff... Most képzeld el azt a világot, ahol erre hivarkozva az anya nem törődik a gyerekével, mert az apja őt megcsalta.

Nem megyek bele találgatásba, hogy a férfiak vagy a nők félrelépése miatt gyakoribb a válás. De az biztos, hogy egy anya se fordult el a gyerekétől, akit szeret, csak azért, mert a férje hűtlen lett.

Te meg benyalod ezt a dumát, hogy ezért nem törődik a párod a saját gyerekével??

Persze, egész biztos szuper apuka volt eddig, és egyébként imádja a gyereket, épp csak nem hiányolja, nem kíváncsi rá, nem áll mellette ilyen élethelyzetben, és a többi.

Közös gyereken én se gondolkodnék, csak ha hamar egyedülálló anya akarok lenni.

2017. febr. 18. 16:13
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Pontosan ez hutott nekem is az eszembe. Ha a nőt csalnák meg és elfordulna az addig imádott gyerekétől, az rendben lenne? Ki kezdene egy ilyennel? Senki. A férfiaknál ez méfis valahogy"belefér". Sose fogom ezt megérteni.
2017. febr. 18. 16:39
 17/30 anonim ***** válasza:
63%

4 éves gyereket büntet az exe jellemtelensége miatt???

Hááát, gondolkodj el azon, biztos őt akarod-e!

2017. febr. 18. 17:04
 18/30 anonim ***** válasza:
65%

Semmit.

Hagyd el! Semmiképpen ne szülj neki!

Aki ezt megteszi egy gyerekével, az megteszi kettővel is. Jellemtelen alak.

2017. febr. 18. 17:31
 19/30 anonim ***** válasza:
48%

Most nincs jól

Később nem lesz ideje

Utána te szülsz neki gyereket

Akkor majd azzal lesz elfoglalva /már ha nem lép le/

Utána meg jaj most már minek,hisz a gyerek felnőtt

2017. febr. 18. 17:57
 20/30 anonim ***** válasza:
53%

Ez csak ócska kifogás.

Tipli.

2017. febr. 18. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!