Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy arra az egy...

Jogos, hogy arra az egy emberre "sózzák" a bevásárlást, postát, stb-t, aki nem tud kocsival menni?

Figyelt kérdés

Szüleim mindketten kocsival járnak dolgozni.

Anya valamiért mindig úgy osztja el a házimunkát, hogy nekem kell elmennem ide-oda (menjek el a postára, menjek el boltba, menjek el a pékségbe, vigyem el a műanyag flakonokat, és az üvegpalackokat a szelektívbe.....), neki meg maradnak az itthoni munkák. Nekem olyan 1-2 óra a posta + bolt, ráadásul most a hidegben, vagy nyáron a kánikulában annyira nem is jó dolog bicózgatni ennyit. Neki kocsival azért egyszerűbb lenne.

Ő utálja az itthoni munkákat megcsinálni! Azt meg tudja, hogy utálok ilyen időben órákat bicajozni, de erre mosolyogva annyit mond, hogy majd egyszer lesz jogsim úgyis.

Beszéltem már vele erről, de egyik fülén be, másikon ki.

Miért csinálja ezt? Vagy szerintetek jogos? Mit tudnék tenni, azon kívül, hogy beszéljek vele sokadszorra, ő meg ne hallja meg sokadszorra? :(

2017. febr. 17. 12:55
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Pluszmínusz 2000 ember, pontos adatot nem tudok. Szóval lehet hogy 18000, vagy 22000... miért olyan fontos ez?
2017. febr. 22. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!