Jogos, hogy arra az egy emberre "sózzák" a bevásárlást, postát, stb-t, aki nem tud kocsival menni?
Szüleim mindketten kocsival járnak dolgozni.
Anya valamiért mindig úgy osztja el a házimunkát, hogy nekem kell elmennem ide-oda (menjek el a postára, menjek el boltba, menjek el a pékségbe, vigyem el a műanyag flakonokat, és az üvegpalackokat a szelektívbe.....), neki meg maradnak az itthoni munkák. Nekem olyan 1-2 óra a posta + bolt, ráadásul most a hidegben, vagy nyáron a kánikulában annyira nem is jó dolog bicózgatni ennyit. Neki kocsival azért egyszerűbb lenne.
Ő utálja az itthoni munkákat megcsinálni! Azt meg tudja, hogy utálok ilyen időben órákat bicajozni, de erre mosolyogva annyit mond, hogy majd egyszer lesz jogsim úgyis.
Beszéltem már vele erről, de egyik fülén be, másikon ki.
Miért csinálja ezt? Vagy szerintetek jogos? Mit tudnék tenni, azon kívül, hogy beszéljek vele sokadszorra, ő meg ne hallja meg sokadszorra? :(
Szelektiv kuka minden udvarban van müanyag és papir ,társasházaknál szeméttárolo mellet rögtön a hátsobejáratnál,egyedül az üveg nincs de azt én sem viszem sehova sima kukába dobom mert közelünkbe megszünteték az üveg szelektivet.postára nem szokás naponta menni igy ez sem gond szerintem heti vagy 2 hetente vagy havonta 1x elkel menned bolt sem nagy kunszt szerintem
Te nyafogsz csak postára suli után simán el lehet menni.nyáron meg reggel elmész 8kor még nincs meleg egyátalán csak simán lusta vagy .
Amilyen távolságokat írtál, én felvállalnám a konfliktust, akármekkora lesz.
20 perc gyalog: ~1,5 km.
40 perc bicajjal: ~10-14 km.
"ma is 3 nagy zsákot vittem el" - azzal pont meg lehet töltetni egy személyautó csomagterét.
Ott van két autó a szüleid feneke alatt, és azt várják, hogy biciklizd körbe a várost ilyenek miatt? Hát én fölkészülnék arra, hogy hetekig tartó nonstop üvöltözés, netán pofozkodás lesz, de NEM MENNÉK!
"Szelektiv kuka minden udvarban van müanyag és papir"
??
Arra gondolsz, hogy ezeket külön gyűjtjük az udvarban? Igen. De el kell vinni a tárolóba, nem mi fogjuk feldolgozni otthon, vagy ilyesmi.
Nyilván ha pesti lennék, akkor nem lenne ilyen messze minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!