Szerintetek is túloz anyukám ilyenekkel amiért elköltözök? L/23
Mi lenne vele? Közös tüdőtök van és nélküled megfullad?
Majd megszokja, ez az élet rendje, nem szabad engedni a zsarolásnak.
Ilyenkor egy házaspárnak újra kell építenie az életét. Újra meg kell tanulniuk kettesben élni, mint ahogy az a gyerekek előtt volt.
Majd szép lassan hozzászokik, és alig fogja várni, amikor a barátoddal vasárnapi ebédre mentek. :)
Anyukád reakciója nem normális.
Én leülnék vele beszélni és elérném,hogy kicsit magába nézzen.
Ő pl hány évesen költözött el otthonról?mikor ismerte meg apukádat?mikor költöztek össze?
ő mit szólt volna,hogyha a szülei hátráltatni akarták volna?
ez az élet rendje, felnőttél,van párod, vele szeretnél élni.. ezen nem kell kiakadni és zsarolni szerintem.. mert mondom,ez lenne a normális!
elég nagy baj,amikor egy fiatal még 30 évesen is otthon él és nem volt még egy épkézláb kapcsolata.
Szerintem is túloz.
Én 19 évesen költöztem el, nem is pasihoz, csak egyedül, munka meg tanulmányok miatt. Anyukám reakciója az volt, hogy ha szükségem van bármire, nyugodtan hívjam. És szerintem tökéletesen csinálta, nem palástolta, hogy hiányozni fogok neki, nem is akart visszafogni, csak biztosított a támogatásáról, ami akkor nagyon jól esett. Tudtam, hogy ha úgymond megbukok az életben, akkor haza bármikor mehetek. Én egy ilyen kirohanást sosem felejtenék el neki, és innentől elveszítené a bizalmamat, minden lépését úgy nézném, hogy "most ugyan mivel próbál manipulálni" (igen, kicsit paranoid felfogás, de ez van).
Majd megemészti, csak tarts ki az elhatározásod mellett. Biztos jó kislány voltál kamaszkorodban, és nem játszottátok le a kötelező meccseket.
Értem én, hogy bele kell gondolni a szülő helyzetébe, de bocsásson meg a világ, felnőtt ember a kérdező édesanyja, a saját testi-lelki egészségéért neki kell felelnie, nem a lányának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!