Szerintetek is túloz anyukám ilyenekkel amiért elköltözök? L/23
Anyukád nagyon rosszul fogja fel a dolgokat.
Egyébként ezt nagyon sokszor lehet látni, hogy így reagál a szülő. Én pár hónapja költöztem el, 22 évesen, és mindenki kérdezgeti anyát, hogy milyen rossz most neki, biztos sír, meg szenved, pedig örül neki, hogy boldog vagyok, és egyáltalán nem bánkódik. Mégse értik meg.
Anyuddal most talán nem is tudsz mit csinálni, Majd ha lehiggad (adj neki erre pár hetet), akkor keresni fog, és elnézést kér. Előbb-utóbb be fogja látni, hogy nem maradhatsz vele örökké.
Undorító, ahogy érzelmileg zsarol, ne is törődj vele, majd megbékél. Viszont aki ilyen aljas zsarolós azzal jobb vigyázni, tapasztalatból írom, mert az én anyám is imád lelkileg zsarolni másokat, meg magát áldozatként feltüntetni. Jobb még az elején leállítani, ha így viselkedik, mert később más dolgokban is jön a zsarolással, pl. miért nem mentek gyakrabban, menjél, mert dolog van, segíteni kell, program van, a tiétek nem számít, ünnep van, ott kell lenni, diétázol? Nem baj, most azért is azt eszed, ami van, nem érdekli stb.
Ne hagyd magad és sok boldogságot! :)
Úgy szeretem ezt az oldalt. Mindenki hőbörög, leírja a gyerek szemszögéből a dolgot, miközben a szülőség mibenlétéről fogalma sincs. (Tisztelet az 1 szem kivételnek.)
Halvány fingotok sincs, mit érez a szülő, amikor először lépi át az iskola küszöbét a csemetéje, amikor először kíséri a kapuig egy fiú, amikor, mikor először marad ki éjfélig, amikor először megy egyedül 100km-re a kocsival, csak lökitek a magabiztos mindentudó szövegeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!