Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha láttam a fiam a...

Mit tegyek ha láttam a fiam a fürdőben?

Figyelt kérdés
Tegnap este amikor a fiam fürdött, véletlenül be nyitottam, mert azt hittem hogy a férjem van bent. Amikor rányitottam megláttam ahogy épp a fürdő kabinba vizel. Persze ő nem tudja hogy én láttam, mert nem úgy állt, de ez mindkettőnknek kínos. Hogy mondjam meg neki hogy ne vizeljen zuhanyzás közbe? Elég ciki lenne szegénykémnek ha felhoznám a témát. 19 éves és nem akarom hogy rosszul érezze magát emiatt.
2017. febr. 12. 19:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
81%
Én is szoktam néha okos gyerek spórol a lehúzással pár liter vizet környezet tudatos úgyis leviszi a víz
2017. febr. 12. 21:21
 32/41 anonim ***** válasza:
83%
A saját szervezetedből kiválasztott melléktermék a húgy, tehát akkor dobod ki amikor akarod.
2017. febr. 12. 21:33
 33/41 anonim ***** válasza:
17%

Ja, a pisi steril.

Remélem a nyilvános és éttermi wc-kre is ráülsz, hogy steril :)

2017. febr. 12. 21:46
 34/41 anonim ***** válasza:
74%

33-as:

[link]

2017. febr. 12. 21:52
 35/41 anonim ***** válasza:
65%

A nyilvános vécékben egy jó ideje álló vizelet azért nem egyenlő a frissel. Egy idő után mindenképp elkezdenek benne szaporodni a káros dolgok, szóval nem hiszem, hogy bárki szívesen ráülne egy körbepisált ülőkére.:D

Pont ezért nincs baj azzal, ha valaki a zuhanyba pisil. Én is csinálom, pedig nő vagyok. Már nem mintha ezt ki kéne hangsúlyozni.:D És két előttem szólóhoz hasonlóan a párommal mi is gond nélkül pisilünk egymás előtt a zuhanyban, még akkor is, ha együtt tusolunk és igen, ő is előszeretettel "kardozik" velem, ez pedig pont ugyanazért nem zavar, amiért a saját friss pisim sem, amit utána azonnal le is mos rólam a víz.

Persze lehet, hogy valakinek ez már sok, sőt, csak simán a zuhanyba pisilés is, de mivel egy egészséges embernél ennek nincs semmi káros következménye, nem hiszem, hogy a kérdezőnek bármi oka lenne kínos helyzetbe hoznia magát és a fiát.

(Amúgy nagyon eltűnt a kérdező. Csak szerintem volt provokatív kamu a kérdés?:)

2017. febr. 12. 22:02
 36/41 anonim ***** válasza:
66%

35#

Mi is szoktunk kardozni.. :D

És nekem is gyanús a kérdés. ;)

2017. febr. 12. 22:05
 37/41 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Én itt vagyok, olvasok minden választ, amiért köszönöm is a fáradságotokat! Valószínűleg nem fogom föl hozni a fiam előtt a témát, inkább beszélek az férjemmel, azért az apa fia kapcsolat mégiscsak másabb egy ilyen kényes témában. Nem is csinálok ebből olyan nagy ügyet :-)
2017. febr. 12. 22:15
 38/41 anonim ***** válasza:
75%
Inkább beszélj az férjeddel hátha "kielégítő" választ ad a kérdésedre :D
2017. febr. 12. 22:21
 39/41 anonim ***** válasza:
79%

Hiába a férjed beszél vele ö tudni fogja hogy te láttad és ciki neki fogd má fel istenem remélem a ferjed okosabb söt remelem az lesz a válasza hogy " én is bele szoktam oszt akkó mivan" .

Ilyen barmokat ilyeneket szóvátenni szegény gyereknek komolyan mondom.

2017. febr. 13. 15:01
 40/41 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem neked, felnőttként illene kezelni tudni egy ilyen dolgot. Szerintem ez nem kényes téma.
2017. febr. 13. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!