Mit tegyek ha láttam a fiam a fürdőben?

Ja, a pisi steril.
Remélem a nyilvános és éttermi wc-kre is ráülsz, hogy steril :)

A nyilvános vécékben egy jó ideje álló vizelet azért nem egyenlő a frissel. Egy idő után mindenképp elkezdenek benne szaporodni a káros dolgok, szóval nem hiszem, hogy bárki szívesen ráülne egy körbepisált ülőkére.:D
Pont ezért nincs baj azzal, ha valaki a zuhanyba pisil. Én is csinálom, pedig nő vagyok. Már nem mintha ezt ki kéne hangsúlyozni.:D És két előttem szólóhoz hasonlóan a párommal mi is gond nélkül pisilünk egymás előtt a zuhanyban, még akkor is, ha együtt tusolunk és igen, ő is előszeretettel "kardozik" velem, ez pedig pont ugyanazért nem zavar, amiért a saját friss pisim sem, amit utána azonnal le is mos rólam a víz.
Persze lehet, hogy valakinek ez már sok, sőt, csak simán a zuhanyba pisilés is, de mivel egy egészséges embernél ennek nincs semmi káros következménye, nem hiszem, hogy a kérdezőnek bármi oka lenne kínos helyzetbe hoznia magát és a fiát.
(Amúgy nagyon eltűnt a kérdező. Csak szerintem volt provokatív kamu a kérdés?:)

35#
Mi is szoktunk kardozni.. :D
És nekem is gyanús a kérdés. ;)

Hiába a férjed beszél vele ö tudni fogja hogy te láttad és ciki neki fogd má fel istenem remélem a ferjed okosabb söt remelem az lesz a válasza hogy " én is bele szoktam oszt akkó mivan" .
Ilyen barmokat ilyeneket szóvátenni szegény gyereknek komolyan mondom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!