Mit tegyek ha láttam a fiam a fürdőben?
Figyelt kérdés
Tegnap este amikor a fiam fürdött, véletlenül be nyitottam, mert azt hittem hogy a férjem van bent. Amikor rányitottam megláttam ahogy épp a fürdő kabinba vizel. Persze ő nem tudja hogy én láttam, mert nem úgy állt, de ez mindkettőnknek kínos. Hogy mondjam meg neki hogy ne vizeljen zuhanyzás közbe? Elég ciki lenne szegénykémnek ha felhoznám a témát. 19 éves és nem akarom hogy rosszul érezze magát emiatt.2017. febr. 12. 19:50
11/41 anonim 

válasza:

Ne tegyél semmit sem.
Miért baj, ha közben pisil? Kimossa utána.
Én meg pont azt hallottam, hogy jó közben pisilni, takarékos. Meg nem ugrik ki az ember fürdés közben, ha rájön a pisilés :)
12/41 anonim 

válasza:

Én, a zuhany alatt mindig pisilek, viszont ülőfürdőbe szerintem legutoljára 6 évesen pisilhettem bele akkor se direkt. :D Strandra meg nem járok, szóval emiatt ne aggódj, hogy odamegyek, és alád pisilek. De tudod hogy mondják, mindenki magából indul ki.
13/41 anonim 

válasza:

Én is pisilek fürdés közben. Mindig zuhanyzom. Nyilván ülőfürdőbe, medencébe nem pisilnék bele.
14/41 anonim 

válasza:

Csobogó víz hallatán az emberre könnyen rájön a vizelési inger és így könnyít magán. Úgy is a víz elmossa, semmi bajotok nem lesz ettől. Az emberek 90%-a ezt csinálja. Én is amikor először zuhanyoztam a barátommal akkor ő előbb ment be a kabinba és észrevettem hogy így könnyít magán. Mivel a wc-nk nem a fürdőbe van így ciki lett volna kimennie ezért. Én fürdés előtt mindig könnyítek magamon, de nálam is néha megesik az ilyen. A barátom irtó cikinek érezte a dolgot, de elnézem neki.
15/41 anonim válasza:
16/41 anonim 

válasza:

2 féle ember van a világon: akik a zuhanyba pisilnek, meg akik hazudósok :)
17/41 anonim 

válasza:

Nem vagyok hazudós, csak undorítónak és igénytelenségnek tartom. Ha ezt látnám, hogy a pasim beleereszt a zuhanyba biztos faképnél hagynám. Basszus aki nem tudja visszatartani fürdés végig, az keressen fel urulógust, mert 6 éves kor után ez már kóros. Akárhogy csobog a víz vagy akármi. Egyszerű a megoldás: fürdés előtt el kell menni wc-re, és már se kell.
18/41 anonim 

válasza:

Hát a te csávód se lennék uristen. Képzeld ha együtt zuhanyzok a feleségemmel viccből még le is szoktam pisilni és nevet rajta. Istenem ennyi habiszti frigid meg prűd meg ehez hasonló embert közbe meg a retek megeszi őket a nyakam rá teszem😅
19/41 anonim 

válasza:

Azt hittem, h csak én vagyok ilyen.
Néha a csapba is szoktam :DDD 21f
20/41 anonim 

válasza:

19: ez annyira igaz!!! :) Egy barátnőm felháborodva mesélte nekem, hogy a barátja pisilt zuhanyzás közben. Miközben ha náluk vagyok, 3x meggondolom, hogy elmenjek-e pisilni, annyira koszos a wc, és még sose kaptam úgy inni, hogy ne lett volna foltos a pohár, a konyhapult minden része ragad, és még lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!