Mit tegyek ha láttam a fiam a fürdőben?
Figyelt kérdés
Tegnap este amikor a fiam fürdött, véletlenül be nyitottam, mert azt hittem hogy a férjem van bent. Amikor rányitottam megláttam ahogy épp a fürdő kabinba vizel. Persze ő nem tudja hogy én láttam, mert nem úgy állt, de ez mindkettőnknek kínos. Hogy mondjam meg neki hogy ne vizeljen zuhanyzás közbe? Elég ciki lenne szegénykémnek ha felhoznám a témát. 19 éves és nem akarom hogy rosszul érezze magát emiatt.2017. febr. 12. 19:50
1/41 anonim 

válasza:

Miért ne pisilhetne zuhanyzás közben? Ha nem zavarja, akkor takarékos.
2/41 anonim 

válasza:

Nem lesz semmi baj attól ha odapisil, néha velem is előfordul, nem gyakran, de nem lehet tőle betegséget kapni, vagy ilyesmi.
3/41 anonim 

válasza:

Uristen😅 szerinted a férjed nem hu*ggyozik oda? Szerintem nincs olyan férfi aki tusolás közbe ne hug*yozna😅😅 ne szólj neki légyszives kíméld meg a fiad nagyon kellemetlen és kínos lenne neki ha szereted nem szólsz neki légyszi ne. Főleg hogy ő észre se vett téged.
4/41 anonim 

válasza:

Én is oda pisilek pedig nő vagyok.
5/41 anonim 

válasza:

Itt mindenki ilyen igénytelen? Ülőfürdőben is magatok alá pisiltek? Gondolom ti vagytok azok, akik a strandon se mennek ki a medencéből...
6/41 anonim 

válasza:

Én is szoktam zuhanyzás közben pisilni, pedig nem vagyok fiú. Mert mi van akkor, ha pisil zuhanyzás közben? Leviszi a víz? Szegény pisi. A WC-be is leviszi. Illetve vannak emberek akiknek a víz automatikusan előhozza a pisilési reflexet, visszatartani meg amúgy is káros. Szóval, mi is a kérdés? Az, hogy miért vagy ennyire tisztaságmániás?
7/41 anonim 

válasza:

azért nem kellene a strand meg ülőfürdőbeli vizelést a ZUHANY alatti vizeléshez hasonlítani. A válaszolóban nem merül fel az alapvető különbség a zuhany és a fürdő között? SENKI nem vizel bele az ülőfürdőbe a csecsemők és a magatehetetlen öregek kivételével.
8/41 anonim 

válasza:

Pedig jogos a felháborodás. Szerintem is belehugyozik a tóba, medencébe is a sok igénytelen válaszoló. Ennyire természetes belehugyozni oda, ahol mások fürdenek (kád) vagy állnak (zuhany) ? Odasz@rni nem akartok esetleg ? Kérdező szerintem beszélj a fiú apjával. Csináljatok úgy, mintha ő látta volna meg. Beszélje meg ő a fiúval és akkor kevésbé lesz égő.
9/41 anonim 

válasza:

Van különbség egy fürdő/strand meg a zuhany között. Ha a strandon pisilsz akkor az nem megy le egyből szintúgy mint ha a fürdenél(nem zuhanyoznál) és teli kádba a pisidbe áznál még a zuhanynál egyből lemegy és senkinek nem teszel vele rosszat.
Szerintem ne említsd neki mert mindkettőtöket kínos szituba teszed.
10/41 anonim 

válasza:

Mennyi igénytelen ember!
Remélem a fürdőkádba is belehugyoztok, ha ott a zuhany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!