Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha láttam a fiam a...

Mit tegyek ha láttam a fiam a fürdőben?

Figyelt kérdés
Tegnap este amikor a fiam fürdött, véletlenül be nyitottam, mert azt hittem hogy a férjem van bent. Amikor rányitottam megláttam ahogy épp a fürdő kabinba vizel. Persze ő nem tudja hogy én láttam, mert nem úgy állt, de ez mindkettőnknek kínos. Hogy mondjam meg neki hogy ne vizeljen zuhanyzás közbe? Elég ciki lenne szegénykémnek ha felhoznám a témát. 19 éves és nem akarom hogy rosszul érezze magát emiatt.
2017. febr. 12. 19:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
47%

Ma 20:27

Mi is szoktunk ilyet a párommal. :D Jókat röhögünk közben.

2017. febr. 12. 20:49
 22/41 anonim ***** válasza:
42%
Ha téged zavar, akkor szólj neki, hogy ne pisiljen, mert neked undorító. Erre azt fogja válaszolni, hogy az apja is ezt csinálja. Na kkor mit kezdesz ezzel a két férfivel ? Azt megteheted, hogy velük takaríttatod ki a zuhanyozót.
2017. febr. 12. 20:50
 23/41 anonim ***** válasza:
35%
Kó, persze sakkor szerintetek az a tiszta aki összehugyozza a zuhanyzót, értem én...meg aki lepisili a feleségét..reggelre tuti hogy a fejedre tojnék és röhögnék hogy jajj de vicces vagyok...Megnyugodhatsz, én se szeretném ha a pasim lennél...nem szeretem az igénytelen embereket és az, aki nem képes elmenni a wcig az igen is igénytelen. De gondolom a feleséged is az.
2017. febr. 12. 20:53
 24/41 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen normális. Én is szoktam nő létemre, még akkor is ha a párommal fürdök ( és ugyanúgy ő is). :D
2017. febr. 12. 20:55
 25/41 anonim ***** válasza:
89%
szerintem hagyd békén. ha szólnál, az sem lenne garancia arra, hogy nem fogja folytatni. vagy mindig bemész ellenőrizni?
2017. febr. 12. 20:57
 26/41 anonim ***** válasza:
79%
nekem tökmindegy, ki hugyozik a zuhany alá, normális ember úgyis lepucolja maga után, de azért akik lehugyozzák egymást a párjával, hát, ez már elég érdekes fétis :D
2017. febr. 12. 20:59
 27/41 anonim ***** válasza:
80%
én ha el is megyek előtte, a meleg víz rögtön kiváltja az ingert, és jó elengedni még ha csak pár cseppről van szó
2017. febr. 12. 21:06
 28/41 anonim ***** válasza:
43%

A pisi jön, a pisi megy.

Ne kérdezd hogy, mikor

felesleges.

2017. febr. 12. 21:09
 29/41 Andizsuzsi ***** válasza:
77%
A friss vizelet gyakorlatilag steril. Én azt nem értem, hogy kérdező miért csinál akkora problémát abból, hogy véletlenül meglátta a fiát zuhanyzás közben.
2017. febr. 12. 21:19
 30/41 anonim ***** válasza:
85%
Akik szerint ez igénytelen..nem vagyok lusta kimenni a wc-ig, de ha épp ott jön rám, inkább kiengedem, majd utána mosakodok meg tusfürdővel, és mosom meg magam alul is. Én pont azt nem szeretem,ha a szépen megmosott alfelemmel utána megyek el pisilni..aztán akkor nem érzem magam tisztának. Egyébként a sz.r meg a pisi között igen nagy különbség van..ha nálad nem,akkor nem én vagyok a beteg. :) A vizelet egészséges embernél steril, nincs benne semmi,ami árthatna. (ugye említenem sem kell,hogy valaki megissza ,mert elvileg szépít..) persze az nálam is meredek, ráadásul semmi értelmét nem látom. A széklet viszont tele van bacikkal, amik ártalmasak. Ráadásul büdös..szóval nem, nem érzem magam igénytelennek. És kád vízbe, tóba, medencébe sem pisáltam bele soha. Bár jó pár éve strandra sem járok. :)
2017. febr. 12. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!