Nektek milyen volt a legkínosabb beszélgetésetek szüleitekkel?
Jézusom, ötös, sírva röhögök a hozzászólásodon :D
Nekem az, amikor bevallottam, hogy leszbikus vagyok. Aztán később kiderült, hogy ez csak valami kamaszos dolog lehetett nálam, és már 10 éve heteroszexuális kapcsolatban vagyok, és nem vonzanak a nők. Nem a beszélgetés volt kínos, hanem az egész felesleges szituáció.
17 éves voltam és apunak meséltem telefonon (elváltak a szüleim), hogy elhagytam a nadrágomat. Először kinevetett, hogy hogy lehetek ilyen bolond, majd a nevetés kiabálásba fordult, mert bebeszélte magának, hogy tuti berúgtam és valamelyik fiúval összejötem valamelyik bokorban.
Ez kb egy 15 perces telefon beszélgetés volt. Az első egy percben elmeséltem, hogy elhagytam a nadrágot. A második percben kinevetett, a többi 13 percben kiakadt és én tényleg egy szót se szóltam.:Dd Végül anyu úgy döntött, hogy inkább nyomjam ki a telefont, majd lenyugszik apa:D Lenyugodott és másnap átjött. Vett nekem egy új 36-os (akkor még jó volt az a méret..:D) fekete nadrágot és a zsebébe tett egy óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!