Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek milyen volt a legkínosa...

Nektek milyen volt a legkínosabb beszélgetésetek szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Miről?
2017. febr. 12. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ők vittek haza egy buli után és behánytam a kocsiba meg a lakásban, utána a másnap reggeli beszélgetés nem volt a legkellemesebb:D megvolt a fejmosás.

Más nem nagyon rémlik

2017. febr. 12. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én nyerek. Szüleim rajtakaptak, hogy Pitésen fogalmazva tutujgatom a Jancsit. Anyu kiment és elbeszélgettünk apuval.
2017. febr. 12. 19:10
 3/15 A kérdező kommentje:

Jujuj😳

Privátot is írhattok

2017. febr. 12. 19:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én erre is rá tudok kontrázni mert anya úgy gondolta több van köztem és az unokatesóm között mint amit a családi kötelék megenged. Na az gáz volt elég hosszú beszélgetés volt és szerintem még mindig úgy gondolja hogy történt ott olyasmi amiről nem tud.
2017. febr. 12. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

a szüleim váltak és én kiakadtam, lázadtam. Egyszer egy gimis buliban nagyon bbsztam, és anya átjött értem a szomszéd városba (kb. 30 km). Próbáltam álcázni, hogy nem rúgtam be, és köszönés nélkül vigyorogva beültem az autóba. Mivel anya látta rajtam hogy jót érzek, így nem is firtatta a dolgot. Egyszer nagyon rámjött a hányinger, és próbáltam visszafolytani, nehezen sikerült. Gondoltam én részeg fejjel, majd elterelem a figyelmemet, és megkérdeztem anyámtól: Te szűz vagy még? mire a válasz: "Bár az lennék.."

Az eset óta nem vagyok ugyan az az ember...!

2017. febr. 12. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyuval arról beszélgettünk éppen, hogy mennyire nem jó az, ahogy a dolgok közte és apu között állnak, dolgozniuk kéne rajta, hogy jobb legyen, blablabla, mire anyu kibökte, hogy már X ideje nem is szekszeltek, és elkezdte részletezni a témát, de gyorsan leállítottam.

Valahogy úgy érzem, a szülők szexuális élete nem a gyerekre tartozik, még akkor sem, ha a gyerek is felnőtt már...

2017. febr. 13. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, ezen sírok, nagyon jó... :D
2017. febr. 13. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kínos beszélgetés? Talán az, amikor 13 évesen a szexről kellet beszélgetnem vele.
2017. febr. 18. 14:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 15 évesen behìvott a szobámba és egy szatyorból kiborított az ágyamra kb 10 doboz gumit. Csak annyit mondott,hogy tudom,hogy már szexeltek. ( akkor már egy éve megvolt a barátom)

Előtte persze felvilágosított már,de nem úgy mint a nagyátlag hogy na egyszer leülteti a gyereket és elmondja hogy lesz a gyerek blablabla hanem úgy folyamatosan. Nagyon jó a kapcsolatom vele,sokszor beszélgettünk és úgy folyamatosan mikor szóbakerült ilyesmi akkor beszélgettünk róla.

2017. febr. 18. 18:08
 10/15 anonim ***** válasza:
25%
Mi értelme van 14-15 évesen lefeküdni valakivel? Nem bántásból kérdezem, csak én 14 vagyok és eszem ágában sincs lefeküdni a barátommal, pedig nagyon-nagyon szeretem Őt! Mondjuk még mindig jobb úgy lefeküdni valakivel, hogy szeretetből, minthogy csak azért, mert ”gáz” szűznek lenni!
2017. febr. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!