Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért neveznek a szüleim...

Miért neveznek a szüleim hazugnak, amikor beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig, amikor valami bajom van, egyből ordibálnak velem, hogy biztos csak hazudozok, biztos dogát irunk valamiből és lógni akarok miatta..Pedig semmi okom lógni..

Múlt hét csütörtökön is beteg lettem (hányás-hasmenés) és anyám egész álló nap üvöltözött velem, hogy milyen semmirekellő, mocsok szemétláda vagyok, hogy ezt meg merem csinálni, mármint hogy lógok az iskolából, meg hogy ő már abból tudta, hogy csak kamuzok, hogy nem hivtam fel az iskolát, hogy beteg vagyok és nem megyek. De nem értem, miért kéne felhivnom az iskolát? :D Nem egy tanár vagyok, akit helyettesiteni kell, csak egy diák, még életemben nem hallottam ilyenről, hogy egy diáknak fel kell hivni az iskoláját, hogy nem megy...

Aztán következő nap még rosszabb lett, pénteken már szó szerint 10 percenként járkáltam a wc-re, akkor elhitték, hogy tényleg beteg vagyok, de akkor meg azért ordibáltak velem, mert nem birtam enni, csak nagyon keveset egy nap és nem akartam széntablettát se bevenni, egyrészt mert nem is használ, másrészt mert ha nem alul jön ki, akkor kihányom..És állandóan itt üvöltenek velem, hogy direkt nem szedek széntablettát, mert nem akarok meggyógyulni -.-

Ma amin nagyon kiakadtam, hogy ment megint a hasam, de közben hányingerem is lett és ott volt mellettem egy lavór, amibe a szennyes ruhákat szoktuk rakni és nem akartam a padlót teleokádni, ezért gyorsan kiboridottam belőle a szennyest és abba hánytam, erre anyám leüvöltötte a fejemet, meg azzal is fenyegetett, hogy agyonver, mert szerinte direkt meghánytattam magam, hogy őt idegesitsem...

Miért nem hiszik el még ezek után sem, hogy rosszul vagyok??

2017. febr. 12. 12:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló vagyok!

Engem ma is behajtott hasmenéssel, lázzal. Adott egy Lopediumot.

Nem éltem vissza vele soha! Elég sokat vagyok alapból beteg, nem kell kamuznom.

2017. febr. 13. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!