Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim rájöttek, hogy ittam....

Szüleim rájöttek, hogy ittam. Mi fog történni ezután? Mikre számítsak?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 12:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19-es, remélem nem tervezel gyereket vállalni.
2017. febr. 17. 11:20
 22/23 anonim válasza:
41%
Akkor mit vársz, mit írjunjk? Csak így tovább? Hátha neked se kell az államnak nyugdíjjat fizetnie. :(
2017. febr. 17. 12:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Szeretem, amikor valaki kitesz egy kérdést, aztán, mint aki jól végezte dolgát, többé ide se néz.

A kérdésre:

A serdülőkor arról szól, hogy az ember feszegeti a határait, és közben hülyeségeket csinál. Így van ez, amióta világ a világ. Jó esetben a szüleid is emlékeznek erre, hisz ők sem voltak különbek a Deákné vásznánál.

Én mindenesetre emlékeztem rá, amikor a saját gyerekeim jöttek ittasan haza. Leállítottam az anyjukat, aki épp kitörni készült, aztán ágyba dugtuk a csemeténket.

2017. febr. 19. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!