Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim rájöttek, hogy ittam....

Szüleim rájöttek, hogy ittam. Mi fog történni ezután? Mikre számítsak?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 12:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem mindegy hogy megittal egy pohar sort vagy egy liter hazipalinkat...
2017. febr. 12. 13:50
 12/23 kovpet ***** válasza:
91%

A legtöbb 15 éves ivott már alkoholt.

A mennyiség és a rendszeresség a nem mindegy.

2017. febr. 12. 14:07
 13/23 anonim ***** válasza:
17%

Egy pohár sörért még nem nagyon végeztek ki senkit, ellenben ha a detoxikálóból hoztak haza, akkor.. hmm... sok jóra ne számíts.

Az hogy 15 évesen valaki iszik, az nem egy főbenjáró bűn, ám erről még családon belül is megoszlanak a vélemények.

Anyám nem akart engedni bulizni, aztán már csak inni, nagyapám meg adott pénzt: inni lehet, csak ne rúgjak be.

2017. febr. 12. 15:32
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem írtad hogy mennyit ittál és mit.
2017. febr. 12. 17:09
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Már pedig mást nemigen lehet mondani... Ennyi idősen még nem kéne iddogálni...
2017. febr. 12. 21:43
 16/23 anonim ***** válasza:
21%

Ismerek egy embert, most 17 éves.

14 éves kora óta bulizik úgy, hogy hajnalba járkál haza (suliidőben) és széthányja magát, a szülei támogatják, 15 évesen cigizett, és fesztiválokra járt, az anyjának annyi szava volt hozzá, hogy vigyem én a piát?

Kérdező, te ne juss ilyen sorsra. Remélem nem csesztek le annyira, de azért fegyelmezzenek :)

(egyébként, ha egy pohárnyit ittál pl. whiskeyből az nem baj, szerintem akkor nem szidnak le, én 11 évesen belekóstoltam, akkor úgy voltam vele, hogy fúúúj :D)

19/L

2017. febr. 12. 21:57
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Ennyi idősen nem kéne inni.
2017. febr. 13. 22:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Kis mennyiségbe nem hal bele.
2017. febr. 13. 23:03
 19/23 Meridian74 válasza:
34%

Ha normálisak a szüleid, akkor most a szart is kiverik belőled.

Ha nem normálisak, akkor igyál még csak kiskirályfim (ééédes kis hercegnőm), arany bogaram, neked mindent szabad!

2017. febr. 15. 10:43
 20/23 anonim válasza:
0%
Én is 14-15 évesen kezdtem. Szerintem a legtöbb fiatal ekkor kezdi a bulizást, mert ilyenkor azért már csak középiskolások vagyunk. De nem értek egyet azzal, aki azt írja, hogy azért mert elengedtek bulizni, nem törődnek vele. Szerintem nagyon is normális, ha ilyen korban érdekel téged a buli és nem baj ha iszol. Persze ezt a szülők megint más szemszögből látják, hiszen féltenek és ez teljesen érthető. De maga az, hogy iszol szerintem nem baj. Többen is írták előttem, hogy nem ismerjük a szüleidet és ez nagyon igaz. Tényleg csak te tudhatod, hogy reagálnak majd, de szerintem ha megbeszéled velük, nem lesz baj. :)
2017. febr. 16. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!