Szüleim rájöttek, hogy ittam. Mi fog történni ezután? Mikre számítsak?
A legtöbb 15 éves ivott már alkoholt.
A mennyiség és a rendszeresség a nem mindegy.
Egy pohár sörért még nem nagyon végeztek ki senkit, ellenben ha a detoxikálóból hoztak haza, akkor.. hmm... sok jóra ne számíts.
Az hogy 15 évesen valaki iszik, az nem egy főbenjáró bűn, ám erről még családon belül is megoszlanak a vélemények.
Anyám nem akart engedni bulizni, aztán már csak inni, nagyapám meg adott pénzt: inni lehet, csak ne rúgjak be.
Ismerek egy embert, most 17 éves.
14 éves kora óta bulizik úgy, hogy hajnalba járkál haza (suliidőben) és széthányja magát, a szülei támogatják, 15 évesen cigizett, és fesztiválokra járt, az anyjának annyi szava volt hozzá, hogy vigyem én a piát?
Kérdező, te ne juss ilyen sorsra. Remélem nem csesztek le annyira, de azért fegyelmezzenek :)
(egyébként, ha egy pohárnyit ittál pl. whiskeyből az nem baj, szerintem akkor nem szidnak le, én 11 évesen belekóstoltam, akkor úgy voltam vele, hogy fúúúj :D)
19/L
Ha normálisak a szüleid, akkor most a szart is kiverik belőled.
Ha nem normálisak, akkor igyál még csak kiskirályfim (ééédes kis hercegnőm), arany bogaram, neked mindent szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!