Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha szinte utálom...

Az normális ha szinte utálom apukámat?

Figyelt kérdés
Jó nyilván szeretem meg minden de néha ki nem állhatom minden mozdulata, minden amit csinál idegesít de ez nem midig van és ötletem sincs hogy mi lehet az oka.

2017. febr. 10. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom kamasz vagy majd kinövöd. Egyébként van olyan aki utálja az apukáját attól még hogy az apukád nem fogod egyből szeretni mert pl megbocsáthatatlan dolgokat tesz vele.
2017. febr. 10. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Te nem utálod őt, hanem néha felcsesz. A kettő nem ugyanaz, erős kifejezés az utálat. Te valójában szereted, csak az indulat beszél belőled.
2017. febr. 10. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Én is így vagyok,bár én nem csak ugy a semmiért utálom...
2017. febr. 10. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Nálam normális. Egy alkoholista , eliszik minden pénzt, üldöz minket, elhordja a "családját" mindennek.

Más asszony számít a ferje fizetésére tudja mikor lesz stb az én anyám a 20 év alatt egyszer nem látta tisztán a fizetését az apámnak és egyszer se volt olyan alkalom hogy fizetés napján ne részegen jott volns haza.

Tönkre tette az egész életem.

És ezek után még szeressem?

Mikor otthon van ki se megyek a szobambol úgy utálom

17/L

2017. febr. 11. 00:58
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
utolsó: anyukádnak kéne elválnia, nem tudom, miért nem tette meg.
2017. febr. 11. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es, én is nagyon ritkán megyek ki a szobámból, ha itthon van az a mocsok. Elmondhatatlan az az UTÁLAT amit érzek iránta. Tiszta szívből gyűlölöm. Anyám már kicsivel azután tudta, hogy baj lesz amikor hozzáment mégsem vált el tőle mert nem mert meg félt, hogy mit fognak szólni a szülei akik alapvetően nagyon ellenezték, hogy hozzá menjen feleségül (ez 1992-ben történt).

Rendkívül nagy gyűlölet van bennem iránta és sajnos már eü problémákat is okozott/okoz ez az egész helyzet.

2017. febr. 11. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!