Az normális ha szinte utálom apukámat?
Nálam normális. Egy alkoholista , eliszik minden pénzt, üldöz minket, elhordja a "családját" mindennek.
Más asszony számít a ferje fizetésére tudja mikor lesz stb az én anyám a 20 év alatt egyszer nem látta tisztán a fizetését az apámnak és egyszer se volt olyan alkalom hogy fizetés napján ne részegen jott volns haza.
Tönkre tette az egész életem.
És ezek után még szeressem?
Mikor otthon van ki se megyek a szobambol úgy utálom
17/L
4-es, én is nagyon ritkán megyek ki a szobámból, ha itthon van az a mocsok. Elmondhatatlan az az UTÁLAT amit érzek iránta. Tiszta szívből gyűlölöm. Anyám már kicsivel azután tudta, hogy baj lesz amikor hozzáment mégsem vált el tőle mert nem mert meg félt, hogy mit fognak szólni a szülei akik alapvetően nagyon ellenezték, hogy hozzá menjen feleségül (ez 1992-ben történt).
Rendkívül nagy gyűlölet van bennem iránta és sajnos már eü problémákat is okozott/okoz ez az egész helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!