Bödő_Bálint kérdése:
Szerintetek normális, ha én regisztráltam egy játékra és az apukámat csak arra kértem meg, hogy segítsen be, de ő minden szabadnapján játszik vele és rendkívül sokat?
Figyelt kérdés
(ha helyesírási hibát találtok akkor bocsi de gépen nem vagyok jó helyesíró)2014. márc. 18. 18:07
1/4 anonim válasza:
Miért lenne furcsa, mutattál neki egy jó (nekem speciál nem tetsző) játékot, és ő élvezi? Évek alatt több tucat 40 fölötti játékossal találkoztam, némelyik egészen hardcore szinten tolta. Ismerek League of Legendsező papot is 40-50 között.
2/4 anonim válasza:
rengeteg felnott jatszik online jatekokkal, ez nem kulonos dolog
mar talalkoztam olyanokkal is akik a gyerekukkel egyutt jatszodtak
3/4 anonim válasza:
World of Tanks heh, azt sok felnőtt tolja. Teljesen normális, ahogyan azt a többiek is írták felettem.
4/4 anonim válasza:
Majd akkor kérdezd, hogy baj-e, ha mutterod és faterod elválnak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!