Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Lelkileg...

Most mit tegyek? Lelkileg teljesen tönkretesz.

Figyelt kérdés

Apámról van szó. Jó néhány hónapja gyanút fogtam hogy apám megcsalja anyámat. Aztán december elején láttam néhány félreérthetetlen SMS-t (nem kutattam vagy ilyenek, egyszerűen amikor levettem apám telefonját a töltőről felvillant a képernyő, és ott voltak..) az SMS-ék egy nőtől jöttek aki a szerelemről dumált, hogy ő azért többet várt apámtól, meg ilyenek. Ez után pár nappal be kellett mennem apámhoz az irodájába, és ott volt a nő, mintha ő is ott dolgozna, de mint később utána néztem, és kiderült hogy a nő egy másik városban dolgozik. Emellett apám régebben mindig elől hagyta a telefonját, de mostmár éjszakára is magával viszi, de még a WC-re is!! Amikor én hívom fel munka közben akkor sosincs ideje beszélni, de persze "munkaügyben" hétvégén este 11kor is fél órákra keresik telefonon... ezek után december közepén leültem vele beszélni, nem állítottam kész tények elé, hanem megkérdeztem hogy van-e valami probléma, rákérdeztem a megcsalàsra de mindent tagadott. És most a héten vettem észre amikor kivittem a szemetet hogy apám garázsában zacskószámra áll az üres viagrás doboz. De eddig is megfigyeltem hogy minden reggel munka előtt bemegy, és nem telik el fél perc és jön is ki. Minden reggel, munka előtt, nem csak néha.

És ez az egész dolog úgy érzem felemészt, lelkileg tönkretesz. Mit kellene csinálnom? Aki azzal jön hogy ne üssem bele az orrom, ez a szüleim dolga, az ne is írjon, mert de az én dolgom is mert a csakádommal szórakozik, és van két hugom. Az egyik még csak 4 éves. Én 17 éves lány vagyok, szóval nemsokára úgyis elköltözök, de a hugaimat ez mégjobban meg viselheti a jövőben és aggódom értük.

Mit kellene csinálnom? Köszönöm előre is azoknak akik elolvasták, és válaszolnak!

2017. febr. 9. 19:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom anyám hogy hordja a szemetet, erről még nem beszélgettem el vele, de általában csak lerakja a szemeteszsákot apám garázsa elé
2017. febr. 9. 21:29
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

Apád garázsa a lakásból megközelíthető, - hiszen te is arra mentél - de anyád kimegy az udvarra, hogy az ajtó elé lerakja a szemetet.

Hát Kérdező, jól elbeszélgettünk, további jó szórakozást!:)

2017. febr. 9. 21:33
 23/26 anonim ***** válasza:
59%

Akik kamunak tartják a történetedet,azok mind nagy kamugépek."Én is kamuzok,így biztos ez a kiscsaj is kamuzik."

Szóval mindenki magából indul ki.

Most azért a lényegre térek. Én azt feltételezem, hogy az apád egyenlőre nem akaja elhagyni a családját.

Mentsük ami még menthető alapon én beszelnék a faterral.Elmondanék mindent amit tudok, és fehívnám a figyelmét,hogy erre röpke két hónap alatt rájöttem, tehát csak idő kérdése és meg fog bukni.Feltéve ha az anyám nem csukott szemmel jár.

Szóval rákérdeznék, hogy a továbbiakban mégis mit akar, hogyan tovább?

Ennél többet nem tudsz csinálni.

A legtöbb férfi nevetséges dolgokon szokott megbukni,szóval a viagrás dobozokat teljesen életszerűnek tartom.

2017. febr. 9. 21:34
 24/26 anonim ***** válasza:
36%

"Nem tudom anyám hogy hordja a szemetet"

De bezzeg apád szemetét áttúrtad. A munkatársának mondott nőt lenyomoztad. Apád telefonját szemmel tartod. Apádat még akkor is kilesed, ha sza... vécézni megy, hogy nála van-e a telefon. De hogy anyukád az elmúlt 17 évben hogyan vitte ki a szemetet, azt nem tudod. Aham. Érdekes, mesélj még.

2017. febr. 10. 00:15
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

Olyan érdekes ezt az oldalt böngészni, senki nem tud magán kívül kiindulni semmiből, és minden egyes kérdésre rásüti valaki, hogy kamu :D

Az én férjem úgy csalt meg és szexchatelt több nővel, hogy minden beszélgetést megtartott a facebookján, aminek a jelszava el volt mentve a gépen, és még külön én is tudtam.

Igaz, ez alól a hülyeség alól fel lehet menteni, mert öt éven át nem néztem bele a fiókjába... na de hogy az előzmények között szerepelt az összes facebookos chatablak, külön-külön kiemelve a női nevek (így bukott le, egy saját linkemet kerestem), de nem egyszer, hanem konkrétan minden egyes nap... nem zárolta a telefonját a megtartott sms-ekkel, nem tett semmilyen lépést afelé, hogy elrejtse, mit csinál.

Közben meg informatikus, szóval nem a hozzánemértésről van szó.

Ekkora baromság mellett igencsak hihető, ha valaki a privát kukáját felejti el kiüríteni, esetleg úgy gondolja, hogy elég rátenni valami szemetet a bizonyítékra.

Sherlocknak meg nem nehéz lenni... vannak olyan idióták, akik még a heti szarásrendjüket is kiposztolják facebookon a bankkártyaadataik mellett.

2017. febr. 10. 01:51
 26/26 anonim ***** válasza:

Semmit sem tehetsz

Ez a szuleid dolga. Ha kiderul es anyukad ugy gondolja h megbocsajt neki vagy esetleg elvalik tole az o dontesenek kell lennie. Apukad pedig ha ugy dont h marad a kettoselet akkor nem a te dolgod anyukadnak elmondani. De lehet apukad ugy dont elvalik. Ezt nem lehet befolyasolni. Es nem is szabad. Annyit tudsz tenni h a mellettuk allsz barmi is tortenjek. De lehet siman szakit egyszer csak a masik novel. Ezeket a dolgokat nem lehet iranyitani.

De ilyen utan anyukad idovel sokkal jobban lesz ha elvalnak.

2017. márc. 4. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!