Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Lelkileg...

Most mit tegyek? Lelkileg teljesen tönkretesz.

Figyelt kérdés

Apámról van szó. Jó néhány hónapja gyanút fogtam hogy apám megcsalja anyámat. Aztán december elején láttam néhány félreérthetetlen SMS-t (nem kutattam vagy ilyenek, egyszerűen amikor levettem apám telefonját a töltőről felvillant a képernyő, és ott voltak..) az SMS-ék egy nőtől jöttek aki a szerelemről dumált, hogy ő azért többet várt apámtól, meg ilyenek. Ez után pár nappal be kellett mennem apámhoz az irodájába, és ott volt a nő, mintha ő is ott dolgozna, de mint később utána néztem, és kiderült hogy a nő egy másik városban dolgozik. Emellett apám régebben mindig elől hagyta a telefonját, de mostmár éjszakára is magával viszi, de még a WC-re is!! Amikor én hívom fel munka közben akkor sosincs ideje beszélni, de persze "munkaügyben" hétvégén este 11kor is fél órákra keresik telefonon... ezek után december közepén leültem vele beszélni, nem állítottam kész tények elé, hanem megkérdeztem hogy van-e valami probléma, rákérdeztem a megcsalàsra de mindent tagadott. És most a héten vettem észre amikor kivittem a szemetet hogy apám garázsában zacskószámra áll az üres viagrás doboz. De eddig is megfigyeltem hogy minden reggel munka előtt bemegy, és nem telik el fél perc és jön is ki. Minden reggel, munka előtt, nem csak néha.

És ez az egész dolog úgy érzem felemészt, lelkileg tönkretesz. Mit kellene csinálnom? Aki azzal jön hogy ne üssem bele az orrom, ez a szüleim dolga, az ne is írjon, mert de az én dolgom is mert a csakádommal szórakozik, és van két hugom. Az egyik még csak 4 éves. Én 17 éves lány vagyok, szóval nemsokára úgyis elköltözök, de a hugaimat ez mégjobban meg viselheti a jövőben és aggódom értük.

Mit kellene csinálnom? Köszönöm előre is azoknak akik elolvasták, és válaszolnak!

2017. febr. 9. 19:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Igazából tök mindegy, hogy te bele szeretnél avatkozni, vagy sem. Mit tudnál tenni? Apád azt csinál, amit akar, nem a 17 éves lánya fogja leállítani.
2017. febr. 9. 20:23
 12/26 anonim ***** válasza:
49%
A nagymamák gyakran nagy, polgári lakásban laknak, és akkor a kisunoka kiadhat belőle lakrészeket lakótársaknak, pl. egyetemi évfolyamtársaknak.
2017. febr. 9. 20:24
 13/26 anonim ***** válasza:
18%

"de mint később utána néztem, és kiderült hogy a nő egy másik városban dolgozik."

Hogyan néztél utána, Holmes?

"apám garázsában zacskószámra áll az üres viagrás doboz. De eddig is megfigyeltem hogy minden reggel munka előtt bemegy, és nem telik el fél perc és jön is ki. Minden reggel, munka előtt, nem csak néha."

Juj de titokzatos. Kamu.

2017. febr. 9. 20:46
 14/26 A kérdező kommentje:

Tudtam a nő nevét, rákerestem, nem volt nagy dolog:P

Sajnos nem kamu, tényleg így történt. De az ilyen valaszoktat kérlek tartsátok meg magatoknak:P

2017. febr. 9. 20:52
 15/26 anonim ***** válasza:
64%
Tudom min mész keresztül. Én 15 éves voltam, amikor szembesültem ezzel. Bár anya sejtette, én be is igazoltam a gyanút. Magától SOHA nem vált volna el, megakart bocsájtani. Végül engedte, hogy átsegítsem ezen a nehéz időszakon. Kutyából nem lesz szalonna, és az a kapcsolat sem lesz már soha tökéletes. Te hogy tudsz az apádra nézni? Mert én sehogy, sőt, segített abban, hogy senkiben se tudjak többé megbízni! 24/N
2017. febr. 9. 20:52
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

"...apám garázsában zacskószámra áll az üres viagrás doboz. De eddig is megfigyeltem hogy minden reggel munka előtt bemegy, és nem telik el fél perc és jön is ki. Minden reggel, munka előtt, nem csak néha."

No igen!

Eddig még komolyan is vettelek volna.

Ez miféle baromság?

Apád otthon gyűjti az ÜRES viagrás dobozokat, ahelyett, hogy egy laza csuklómozdulattal kidobná/elégetné/bevinné a munkahelyére/az utcán bedobná egy szemetesbe/kidobná a kocsi ablakán ... stb.

Ráadásul annyira látványosan, hogy egy szemétkivitelnél kiszúrja bárki szemét!

Szánalmas vagy!

2017. febr. 9. 20:55
 17/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.. szerintem se normális, de ettől még igaz. Ott van kint a garázsban most is, beteges az egész, nem tudom az okát, hogy miért egyszerűbb neki gyűjtögetni az üres dobozokat.
2017. febr. 9. 20:57
 18/26 anonim ***** válasza:
21%
Kellenek neki a rituáléhoz.
2017. febr. 9. 21:11
 19/26 A kérdező kommentje:
2 garázs van, anyám a szóban forgó garázsba nem jár be, az ő kocsija nem abban van
2017. febr. 9. 21:24
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Hát persze! Anyád nem szokta kivinni a szemetet, vagy te hordod speciális kerülőúton ...
2017. febr. 9. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!