Szerintetek agyon önző vagyok? Ti mit tennétek?
Férjemmel 4 éve vagyunk házasok, 6 éve vagyunk együtt. Van egy 3 éves fiunk és neki egy 9 éves lánya az előző kapcsolatából.
Én 1,5 éve visszamentem dolgozni és tavaly nyáron előléptettek egy olyan pozícióra, amire nagyon vágytam. Nem sokkal ezután férjem exe kiköltözött Németországba, de a lányuk nem akart menni ezért hozzánk költözött. Ez eddig rendben van. Megbeszéltük, hogy az iskolás dolgokat, táppénzeket stb ő intézi. Sajnos ez nem így van. Most beteg a nagylány, egész hétvégén ápoltam de nincs jobban, hétfőn orvos. Nekem fontos megbeszélésem lesz, egész egyszerűen nem mondhatom le. És nem is akarom. De a férjem szerint vigyem el én, legyek én táppénzen. Nekem kötetlen a munkaidőm, ő ezzel érvel. Szeptember óta már sokszor volt ilyen, amikor tudtam mentem én (szülői, szünetek, néha kitalálják hogy pénteken délig van iskola), amikor pedig nem, akkor mindig nagyon megharagudott, napokig veszekedtünk.
Ti mit tennétek?
Próbáltam már nyugodtan megbeszélni vele, elviekben egyetért velem, de a gyakorlatban ez van :-(
Itthon egyébként ellátom a kislányt, főzök, mosok rá is, tanulok vele, minden reggel én viszem iskolába. Jó a kapcsolatunk, azt is velem beszélte meg hogy az anyukája "elhagyta". De a munkámat nem szeretném feladni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!