23 eves vagyok es terhes , alig varom a picibabamat . Kulfoldon elek a ferjemmel , o dolgozik en meg tanulok itt . Most 8 honapos terhes vagyok es igy is terhesen is jarok iskolaba . Miutan megszuletik a baba a ferjem edesanyja hozzank koltozik majd azzal a cellal , hogy segitsen nekem a babara ugyelni mert nem szeretnem abba hagyni az iskolat . Az iskola altal sokkal jobb jovot biztosithatok majd a picikemnek . A lenyeg az , hogy sokan elitelnek , hogy folytatni akarom az iskolat es ez altal rossz anya lennek mert " nem mellette lennek " reggeltol kb 3 -ig lennek iskolaba . Szerintetek tenyleg olyan rossz anya lennek ezert ?
Bárcsak létezne ilyen kis üveg, amibe belefejed a tejed, és más is meg tudja etetni... fel kéne találni.
2017. febr. 4. 13:21
42/52 anonim válasza:
Attól lennél rossz anya, ha le se szarnád a gyereket. Jó anya lesz belőled! :)
2017. febr. 4. 13:24
43/52 anonim válasza:
Kicsit megborult a sorrend. Mások előbb befejezik az iskolát, megpróbálnak karriert építeni vagy legalábbis biztos anyagi helyzetet ahhoz, hogy a gyerek normális körülmények közé érkezzen.
Persze nem mindenkinek sikerül. Úgy látszik, neked sem. Az, hogy jobb jövőt biztosíts a "picikédnek", még innentől számítva, minimum 5 év (ha még 2 év van a suliból).
Tényleg érdekes, hogy itt mindenki védekezik, mégis teherbe esik. Tudod, a megszakítás nem védekezés...
Aztán majd szívod a fogad, hogy anyós mindig kioktat, mindig mindent jobban tud és egy perc nyugtod nem lesz.
Na mindegy, te tudod.
2017. febr. 4. 13:43
44/52 anonim válasza:
Nem leszel rossz anya. Ha van segítő anyós, akkor használd ki. Amikor nem vagy otthon, le lehet fejni a tejet előtte. Lesz időd a babával is lenni. Apuka sincs vele. Azon miért nem akadnak ki egyesek? Ha lesz tejed, akkor nem kell tápon felnőnie a babának.
Ha elkezdesz halasztani, akkor nagyon sanszos, hogy nem fogod befejezni az iskolát.
2017. febr. 4. 15:09
45/52 anonim válasza:
7 hónapos koráig vele leszel, aztán anyós vigyázz rá. Sokan bölcsibe adják. Nem leszel rossz anya ebből kiindulva, de hullafáradt igen. Boldog babavárást.
2017. febr. 4. 15:17
46/52 anonim válasza:
Rendes tőled. hogy szülsz anyósodnak egy gyereket ha már neki nem lehet.
2017. febr. 4. 15:19
47/52 anonim válasza:
Dehogy leszel rossz anya, külföldön 3-6 hónapos babákat bölcsődébe adnak és visszamennek dolgozni. A tiéd már 6-7 hónapos lesz akkor.
2017. febr. 4. 19:07
48/52 anonim válasza:
nem, hiszen a javát szolgálod ezzel hosszú távon. hidd el, még rengeteg időd lesz vele.
28/N
2017. febr. 4. 20:26
49/52 anonim válasza:
Nem értem miért pontozzák le azokat, akik nem bántanak meg egy 8 hós terhes, amúgy is érzékeny kismamát. Nem leszel rossz anya. Szoptatás? Nekem mindkét gyerekemnél 3 hónapig tudtam szoptatni, mert nem volt tejem, mégse dőlt össze a világ.A barátnőm Norvégiában él, 8 hónaposan beadta a gyereket, mert ott ez teljesen normális, mégis imádja az anyját. Ennyi rosszindulatú nőt.
2017. febr. 4. 20:59
50/52 A kérdező kommentje:
Koszonom utolsonak , sott mindenkinek . En kerdeztem a velemenyeteket , igy mindenki elmondta a sajat velemenyet ..... :) koszonom , hogy vettetek a faradsagot es irtatok nekem !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!