Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak átiratni? 17/f

Miért akarnak átiratni? 17/f

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és egy berlini iskolában járok ahol az osztályban 37-en vagyunk és mindenki külföldi 1 német sincs és anyámékat nagyon zavarja azt szeretnék hogy menyjek át másik suliba, de nem értem hogy miért? Talán mert minden tanár panaszkodik hogy mi vagyunk a legrosszabb osztály

17 török, 2csecsen, 10 júgó(macedón szerb albán horvát...), 2 iraki, 4 afgán, 1 lengyel és én mind fiú

3 éve jöttünk ki berlinbe ,14 éves voltam és 6.osztályos, full német suliban voltam, volt 3..4 külföldi..

De azt vettem észre hogy a németek SOKKAL bunkóbbak mint a külföldiek..szó szerint útálom már őket. A régi sulimba kikészítettek..baszogattak,megvertek.

2 éve bekerültem ebben a suliba és jól érzem magam...persze nekik is van szemétségi (fegyverkerskedés,drogozás, verekedés szinte napi szintű) DE sokkal korrektebbek mint a németek,sokkal, rengeteg barátot találtam. Megtanultam törökül. Nagyon jó érzés hogy amikor pl kihív egy tanár felelni és 37 ember jobban izgul érted mint te magad...

Én nem szeretnék sulit váltani, csupán mert csak külfödiek vannak, hiszen én is az vagyok.

Anyámmal éppen most csúnyán összevesztem ezmiatt.

2017. febr. 3. 20:43
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
71%
Jó mondjuk nálunk is volt pár gyerek a faluba aki viperával és meg gázpisztollyal jött fel bulizni beherbálozva de akkor sem lettek maffiavezérek :D
2017. febr. 4. 13:33
 22/23 anonim ***** válasza:
54%
Hát persze, hogy kamukérdés, hiszen magyar nem élhet külföldön, nem ismerhet más nemzeteket, ez olyan nem normális! Mondta Józsi Kalákapusztán.
2017. febr. 4. 14:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Mikor volt Albánia Jugoszlávia része szerinted?
2017. febr. 5. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!