Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak átiratni? 17/f

Miért akarnak átiratni? 17/f

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és egy berlini iskolában járok ahol az osztályban 37-en vagyunk és mindenki külföldi 1 német sincs és anyámékat nagyon zavarja azt szeretnék hogy menyjek át másik suliba, de nem értem hogy miért? Talán mert minden tanár panaszkodik hogy mi vagyunk a legrosszabb osztály

17 török, 2csecsen, 10 júgó(macedón szerb albán horvát...), 2 iraki, 4 afgán, 1 lengyel és én mind fiú

3 éve jöttünk ki berlinbe ,14 éves voltam és 6.osztályos, full német suliban voltam, volt 3..4 külföldi..

De azt vettem észre hogy a németek SOKKAL bunkóbbak mint a külföldiek..szó szerint útálom már őket. A régi sulimba kikészítettek..baszogattak,megvertek.

2 éve bekerültem ebben a suliba és jól érzem magam...persze nekik is van szemétségi (fegyverkerskedés,drogozás, verekedés szinte napi szintű) DE sokkal korrektebbek mint a németek,sokkal, rengeteg barátot találtam. Megtanultam törökül. Nagyon jó érzés hogy amikor pl kihív egy tanár felelni és 37 ember jobban izgul érted mint te magad...

Én nem szeretnék sulit váltani, csupán mert csak külfödiek vannak, hiszen én is az vagyok.

Anyámmal éppen most csúnyán összevesztem ezmiatt.

2017. febr. 3. 20:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
Irigyellek, hogy van lehetőséged ennyi kultúrát megismerni ilyen fiatalon, ha ennyire jól érzed magad ott és semmi atrocitás nem ér, biztos nem íratnálak át. 17 évesen nem vagy már olyan kicsi, hogy ne tudd eldönteni, hova szeretnél járni.
2017. febr. 3. 20:54
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
Anyád azt szeretné, ha közelebb kerülnél a németekhez, hiszen ott éltek. Az iskola nem csak arról szól, hogy jól érezzük magunkat. Gondolom, továbbtanulást terveztek. Akkor bizony jobb színben tűnne fel egy német iskola, mint egy vegyes külföldi iskolai végzettség.
2017. febr. 3. 20:55
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
drogozás? Fegyverek? És még kérdezed miért akarnak kivenni onnan?
2017. febr. 3. 20:55
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
Lehet, meglátta, hogyan írsz magyarul, és elszörnyedt.
2017. febr. 3. 20:56
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
Hát ne válts én se váltanék. De amugy anyudék tuti féltenek tőlük mert ezek a népek elég elvetemültek kivéve csoro lengyel 😅 de elég hülyeség hogy két évig jó volt most meg már nem jó. Valamit csináltál esetleg vagy történt valami ami miatt anyud igy gondolja? Én se mennék el egy olyan helről ahol szeretek lenni ahol a barátaim vannak. Csak vigyázz velük nehogy telegyél a "hüly*emagyargyerek". Értem én hohy haverok meg jó valahova tartozni stb de azért azt a 2métert tartsad velük.
2017. febr. 3. 20:57
 6/23 anonim ***** válasza:
40%

Hülye lennék osztályt váltani :D

Nekem ne mondja senki, hogy a német osztály milyen szent, ha egy suliba befolyt a drog, azt nemcsak a "selejt" osztály fogja használni...

2017. febr. 3. 21:19
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
talán ezért is akarják hogy másik ISKOLÁBA menjen.
2017. febr. 3. 21:22
 8/23 anonim ***** válasza:
63%

Bocsi, tényleg félreolvastam :/

Kár, hogy nem lehet hozzászólást törölni :(

2017. febr. 3. 21:36
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

Hogy miért akar átíratni? Azt csak ő tudja,mi nem tudjuk...Tőle kérdezd meg!

"De azt vettem észre hogy a németek SOKKAL bunkóbbak mint a külföldiek..szó szerint útálom már őket. A régi sulimba kikészítettek..baszogattak,megvertek."

Hát ezt mondjad neki is.Hogy te nem érzed jól magad németek közt.

Amúgy én irigyellek. Megismersz több kultúrát,nyelvet.

Törökkel vagy,a törökök jó fejek,és a török nyelv is gyönyörű. Szerintem NE engedd hogy átírassanak,lázadj!

2017. febr. 3. 22:03
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Hogyan tervezel abban az országban élni, ha nem tudsz beilleszkedni? Az oké hogy most ott tanulsz az összes bevándorlóval együtt, de egy idő után el kell majd helyezkedned és németek között boldogulnod. Vagy mindig a bevándorlókkal tartasz majd mindenhova?

Nemsokára kikerülsz az iskolából és addigra meg kell emberesedned és meg kell tanulnod megvédeni az érdekeid, különben értelmetlen ott lenned.

Biztos hogy szar suliba jártál, mert ismerősöm gyereke szeret kint iskolába járni és jó tanuló is, németek között. A mostani iskola a legszarabb, mert csak azt tanulod meg, hogy legyél kívülálló.

2017. febr. 3. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!