Tenyleg ennyire rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Nos, 14 eves vagyok es kb egy es fel honapja vettem magamnak ket tabla milka csokit. A csomagolast bent felejtettem a fiokomban, es anyam mikozben takaritott, megtalalta. Mindennek elmondott, h h vagyok kepes megenni ennyit nelkule, stb Meg h biztos loptam tole, meg minden ehhez hasonlo. Pedig arra nem lennek kepes, az is tuti. A sajat penzembol vettem magamnak mindent. Mellesleg zsebpenzt sem kapok! Ja meg megettem az utobbi 2 honapban 2 borkan bettotet is, es persze, h ez is baj volt. Hogy o sohasem vesz maganak semmit, anelkul, h nekem ne adna, meg ilyenek. TENYLEG ENNYIRE ROSSZ VAGYOK?2017. febr. 1. 19:12
21/22 anonim válasza:
Semmi gond sincs Veled.Anyukád elég erősen reagált,sőt lelkiismeret furdalást keltett benned.Egy vicces ejnye-bejnye...annyi fért volna bele.Én valószínűleg szóvá se tettem volna a helyében,max mosolyogtam volna magamban.
22/22 anonim válasza:
Jaj, ne hagyd magad ennyire kiborítani emiatt. Nem vagy rossz ember, szerintem anyukád valami más miatt volt kiakadva, vagy rossz napja volt, és ez csak egy ürügy volt a veszekedésre. Ez volt az utolsó csepp aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!