Tenyleg ennyire rossz ember vagyok?
Jaj, istenem, csesszétek már le a gyereket most komolyan. Kb. van benn a szekrényünkben 5 tábla csoki, megeszek kettőt se érdekli anyámat, legfeljebb megdicsér hogy ez igen fiam be nyomtál két tábla csokit. :D Viccesen persze.
De ha veszek is magamnak sem hánytorgatja fel, hogy nem hagyok belőle. Ez csak csoki basszus. Jó, max megkínálom belőle ha ott bontom ki a szeme előtt, de nem szokott kérni. Az meg már pláne, hogy mondjuk talál a szobámban csokis/chipses zacskót és lebasz érte. :D Max azért mert hogy szemetelek. xD
Emberek, kérdező; szerintem itt anyuka nagyon gyereknek kezeli a fiát (jó, 14 éves, de na), vagy szimplán van valami problémája és így éli ki. Legközelebb kínáld meg és akkor hátha nem abajgat tovább. Ez a megoldás a problémára. :D
Nem, ettől még nem vagy rossz ember. Akkor kéne így kiakadnia ha pl loptad volna rá a pénzt, de így nem mondom a gyerekemnek azt hogy rossz ember! Max elmagyarázom hogy megkínálhat, bár ekkor is lehet elutasítanám vagy keveset vennék nagyon, hisz a saját kis pénzéből van. Viszont ha olyan az anyuka hogy utána bejár kérni belőle, élből 2 sort lazán elvesz, én se szívesen kínálgatnám, főleg ha luxusnak számít a csoki. Nagyon kedvesen oszthat meg veled dolgokat ha ezt így kezeli és persze csodálkozik ha a gyerek majd kicsit később nem akarja vele megbeszélni a gondjait...
Két tábla csoki nem a világ vége, én is van hogy megeszem (menzesz idején próbálna valaki ilyet mondani :D), a férjem is, ha nincs a közelben nem kínálgatjuk egymást, nem zavar, ha kérünk adunk a másiknak, de ha jól esett hát egye meg. Inkább egyen ilyesmit mint cigire költse és azt dugdossa!
"Nos, 14 eves vagyok es kb egy es fel honapja vettem magamnak ket tabla milka csokit. A csomagolast bent felejtettem a fiokomban, es anyam mikozben takaritott, megtalalta."
Csak egy kérdés. ha 14 éves vagy, akkor miért anyukád takarítja a szobádat? Látod, hogyha te takarítanád, akkor most nem találta volna meg. Amúgy nem értem, hogy ezen miért akadt ki. Ő az anyád, szerintem nem kéne megharagudnia azon, hogy nem adtál neki abból, amit magadnak vettél. Amúgy is gondolom adtál volna neki, ha kért volna. Nem tartalak rossznak ezért (és szerintem más sem). Ha ennyire zavar a dolog, vegyél neki egy csokit.
"Ja meg megettem az utobbi 2 honapban 2 borkan bettotet is, es persze, h ez is baj volt."
Mi az a "borkan bettot"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!