Miért lakik egy 24 éves az anyja nyakán? Nem gáz ez?
Nem tudom feltűnt -e,hogy az albérleti árak bőven a minimálbér felett vannak? Még ha valaki többet is keres,mint a minimál,akkor is ott van,hogy fizessen rezsit,egyen,bérletet vegyen stb..
Nagyon kevés fiatal tud önerőből elköltözni otthonról,főleg úgy,hogy egyedül van és nincs párja.
Én nem törnék senki felett pálcát.Egyébként sem hiszem,hogy közünk van más életéhez.
Egyébként 24 évesen szerintem még nem olyan gáz otthon lakni,sokan ennyi idősen végeznek az egyetemmel és tartanak ott,hogy elkezdjenek dolgozni és aktuális legyen a külön költözés..
3-asnál és 4-esnél a pont!
Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy a kérdező vajon ki lehet a történetben.
Nyilván nem az érintett fiatal és nem is az anyja. Akkor meg? Irigy testvér (aki mondjuk csak 3 év múlva lesz 24), anyuka új pasija, aki legszívesebben az életből is kirugdosná az anya gyerekét, vagy kotnyeles szomszéd, nagynéni, munkatárs, aki azt képzeli, hogy neki mindenbe bele kell p...áznia?
Nos szerintem nem gáz, de az annál inkább, ha valaki illetéktelenül próbál egy család ilyen jellegű belső ügyeibe beleszólni! Ha anyuka helyében lennék, egy szájon vágást biztos kapna tőlem!
27 vagyok itthon élek,tesom jóval idősebb itthon él.
Bocs de én nem tartom gáznak,cikinek hogy itthon élünk.X összeget adunk(nem kérték) . Nem olyan könnyű elköltözni,még albérletbe sem.
Ha elköltöznék vagy számlákat albérletet fizetném ki vagy éhen hallnék,illetve fordítva.
14-es :
Neked is túl magas az igényed. Őseink jurtában laktak a pusztán. Harácsolás a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!