Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lakik egy 24 éves az...

Miért lakik egy 24 éves az anyja nyakán? Nem gáz ez?

Figyelt kérdés
amikor kicsi a lakás és még egy felnőtt is lakik ott

2017. jan. 30. 06:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom feltűnt -e,hogy az albérleti árak bőven a minimálbér felett vannak? Még ha valaki többet is keres,mint a minimál,akkor is ott van,hogy fizessen rezsit,egyen,bérletet vegyen stb..

Nagyon kevés fiatal tud önerőből elköltözni otthonról,főleg úgy,hogy egyedül van és nincs párja.

Én nem törnék senki felett pálcát.Egyébként sem hiszem,hogy közünk van más életéhez.

Egyébként 24 évesen szerintem még nem olyan gáz otthon lakni,sokan ennyi idősen végeznek az egyetemmel és tartanak ott,hogy elkezdjenek dolgozni és aktuális legyen a külön költözés..

2017. jan. 30. 14:47
 12/34 anonim ***** válasza:
50%

3-asnál és 4-esnél a pont!

Ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy a kérdező vajon ki lehet a történetben.

Nyilván nem az érintett fiatal és nem is az anyja. Akkor meg? Irigy testvér (aki mondjuk csak 3 év múlva lesz 24), anyuka új pasija, aki legszívesebben az életből is kirugdosná az anya gyerekét, vagy kotnyeles szomszéd, nagynéni, munkatárs, aki azt képzeli, hogy neki mindenbe bele kell p...áznia?

Nos szerintem nem gáz, de az annál inkább, ha valaki illetéktelenül próbál egy család ilyen jellegű belső ügyeibe beleszólni! Ha anyuka helyében lennék, egy szájon vágást biztos kapna tőlem!

2017. jan. 30. 15:25
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok itthon élek,tesom jóval idősebb itthon él.

Bocs de én nem tartom gáznak,cikinek hogy itthon élünk.X összeget adunk(nem kérték) . Nem olyan könnyű elköltözni,még albérletbe sem.

Ha elköltöznék vagy számlákat albérletet fizetném ki vagy éhen hallnék,illetve fordítva.

2017. jan. 30. 15:27
 14/34 anonim ***** válasza:
29%
Magasak az igények. 40 éve olyan albérletben laktam, amiben ha este tízkor kifogyott a kályhából az olaj, reggelre belefagyott a víz a pohárba. Másfél órás gyalogút volt a munkahely, és este ugyanennyi vissza. Na és? Idővel meglett minden. Házasság, gyerekek, saját lakás, berendezés, kocsi, családi ház, közben a gyerekeknek is segíteni. Így szép ez, gyerekek! Ha van hova fejlődni. Ha van minek örülni.
2017. jan. 30. 16:06
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,azért ha választhatok,hogy még pár évet otthon éljek vagy egy fagyos egérlyukban,akkor inkább az elsőt választom.
2017. jan. 30. 16:59
 16/34 anonim ***** válasza:
84%
Tökmindegy, ki hol él. Nekem az is fura, ha valaki beszól arra, aki a szüleivel lakik, de az is fura, ha valaki a pártaláláshoz köti a különköltözést (ennyire hogy lehet félni az egyedülléttől?)
2017. jan. 30. 17:15
 17/34 anonim ***** válasza:
89%

14-es :

Neked is túl magas az igényed. Őseink jurtában laktak a pusztán. Harácsolás a lakás.

2017. jan. 30. 17:15
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi kozod hozza?
2017. jan. 30. 19:17
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
hát ha nem ad semmit bele,illetve nem rak félre hanem elszórja az gáz.....
2017. jan. 30. 19:53
 20/34 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se költözzön el, az csak felesleges pénzkidobás, viszont rá lehetne venni - ha már pénzt nem ad haza, pedig a fizetésének mondjuk a 30%-át hazaadhatná a koszthoz pótlásként meg a rezsire -, hogy tegyen félre bizonyos összeget havonta, mert 1/ az állása bármikor megszűnhet, 2/ ha mégis el kellene költözni, vagy valamilyen önálló lakást venni (akár vidéken is, ott 1-2 millióért tudna venni házat is akár), akkor lesz mihez nyúlni.
2017. jan. 31. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!