Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők szerintetek egy kamaszn...

Szülők szerintetek egy kamasznak, hogy kellene reagálni arra, ha megtudja, hogy az anyja prosti?

Figyelt kérdés
Azért mert szegények.
2016. dec. 8. 17:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem nálunk nagyon kiakadna a lányom és valószínű nem is szólna hozzám,amit meg is értenék.Meglehet oldani máshogy is szerintem.
2016. dec. 8. 17:38
 2/15 Szimeon ***** válasza:
61%
Kellemetlen. A lány próbáljon meg más jellegű karriert befutni.
2016. dec. 8. 17:40
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Elköltözik az apjához, nagyszülöhöz, akárhová és többé nem ismeri az anyját.

Az nem igaz, hogy más lehetösége nem lehetett volna, és aki ennyire lealacsonyodik, azzal tisztességes ember nem áll többé szóba.

2016. dec. 8. 17:50
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha velem történne ilyen én rosszul érezném magam emiatt. Maga a tudat, hogy az anyám azért fekszik össze-vissza fűvel-fával, hogy engem eltartson....ez szörnyű. A reggeli, amit megennék, az anyám kufircolásainak köszönhető bleee. Undorító is egyben. Egyszerre lenne lelkiismeretfurdalásom és undorom anyám és saját magam iránt. Mellesleg hihetetlenül haragudnék rá.
2016. dec. 8. 17:59
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Sehogy. Nem kell előhozni. Ez annak ciki, aki ilyenért hajlandó fizetni.
2016. dec. 8. 19:22
 6/15 anonim ***** válasza:
28%

Sajnos sok nő a könnyebbik utat választja.

Mert mégiscsak könnyebb hanyatt feküdni, mint eljárni dolgozni.

2016. dec. 8. 20:04
 7/15 anonim válasza:
29%
K[]rvából nem lesz szalonna!
2016. dec. 8. 21:50
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ugyan olyan munka mint a többi csak ez jobban fizet és ez nem tetszik sokaknak. Ha anyám közölné ezt velem és jól fogadnám. Nyílt vagyok mindenre szóval engem ez nem zavar. És nem egyáltalán nem igaz az hogy ez a könnyebbik út. Ha egyszer nincs hol dolgozni mert egyre kevesebb a munkahely akkor még is hova menjen? Elköltözni nem lehet mert ugye nincs miből akkor más lehetőség nem igen van. Hitelt még úgy sem lehet felvenni mert nem adnak ha nincs miből visszafizetni. Mástól kérni meg ugyan olyan. Vissza kell adni. Szóval nem hiszem hogy ez könnyű út lenne. Csupán csak nincs más választása ennyi. Ezt meg lehetne érteni.
2016. dec. 8. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Ez is egy munka. Minimáébérből meg nem lehet megélni, csak vegetálni.
2016. dec. 8. 23:47
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Egyik ismerősöm anyukája is prostituált külföldön. A fiának nyilván nehéz volt feldolgozni,de már elfogadta az évek során.

Én azt tudom elképzelni egyébként,hogyha prostinak is áll, próbáljon félretenni és tanulni mellette valamit,hogy szakmát tudjon váltani idővel. Gondolom a nőnek is lenne igénye később egy normális párkapcsolatra pl vagy egy más munkára..Szóval próbálni kilábalni belőle és csak addig csinálni,amíg nagyon muszáj.

Egyébként szerintem is nagyobb szégyen annak,aki igénybe veszi a prostik szolgáltatásait,mint magának a prostinak.

2016. dec. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!