Szülők szerintetek egy kamasznak, hogy kellene reagálni arra, ha megtudja, hogy az anyja prosti?
Figyelt kérdés
Azért mert szegények.2016. dec. 8. 17:31
11/15 anonim válasza:
En egy 20eves prostitualt vagyok. 2eve dolgozom svajcban, rengeteg celomat elertem az eletben amit 2eve meg sem mertem gondolni..(nyilvan nem errol almodtam kislanykent, hogy egyszer munkas lany leszek..) De ha bele gondol az ember ez sem olyan szornyu munka, ennek is van egy ''tisztesseges, higenikus oldala''.. az en csaladom tudja, hogy mit csinalok, majdnem egy evbe telt hogy elfogadjak , de latjak, hogy nem a ''semmire'' dolgozom. Kerdem en a sok itelkezo embert, hogy 20evesen mit tudtak felmutatni? Nekem van egy gyonyoru lakasom, egy autom es nemi felre tett penzem. Mind ez 2ropke ev gyumolcse. Hogy milyen uton modon ertem el az csak is az en dolgom. Mindenki irigy arra amit elertem, de senkisem tudja, hogy min mentem ezert keresztul. Azt gondolom, nem lenne egyszeru ha 25-30ev mulva a lanyom is ezt az utat valasztana, de valahol megertenem talan. En dolgoztam egyutt 18-70eves nokkel koztuk voltak akik diplomas inteligens jomodu holgyek voltak.. de senkinek sem mindegy hogy heti szinten 2500-6000CHF-ot keres vagy havi szinten 150ezret. En mara megszoktam egy szinvonalat es talan egesz eletem soran el sem tudnam kepzelni, hogy 150ezer forintbol akar egy hetet is megeljek. Az egeszsegem felol egy pillanatig sem kell aggodnom, minden munka steril koznyezetben ovszerrel tortenik. Nogyogyasz es verteszt 2hetente keszul a biztonsag kedveert, elvegre az ovszer sem nyujt 100%os vedelmet. Ha valaki megteheti luxus lakasba menjen dolgozni, ehhez nem kell sok csak egy kis befektetes profi fotokra ami 350ezertol kezdodoen a csillagos eg a hatar :) en az elso kepeimet 18evesen Budapesten helyszinnel egyutt 370ezerert csinaltattam, kb fel evente frissitem oket. Iden szeptemberbe 650ezer forintott fektettem be a kepeimre, mondanom sem kell egy het alatt a triplajat hozta vissza :) remelem segitettem valakinek :)
12/15 anonim válasza:
Az enyéimnek valószínűleg iszonyú megrázkódtatás lenne, ha prostiként dolgoznék. Inkább bele se gondolok, mit éreznének...Ném úgy neveltem őket, hogy a k*rvának lenni csak egy jól jövedelmező állás a sok közül. 20 évesen ugyan nem volt még saját lakásom, se autóm, egyetemre jártam, és senki nem vehetett meg kilóra, mint a boltban a marhahúst. Néhány évvel később teremtettük meg az egzisztenciánkat a férjemmel, aki nemcsak szeretett, hanem tisztelt is, olyan kvalifikált munkával, ami miatt nem kell szembeköpnöm a tükörképemet.
13/15 anonim válasza:
Mindegyik munkahely "megvesz kilóra", nem a két szép szemedért fizetnek, hanem szellemi vagy fizikai tevékenységedért, ugyanúgy, mint egy prostit.
14/15 anonim válasza:
00:41 vagyok. Valahol azt erzem es gondolom, hogy igazad van kedves utolso. De en nem bantam meg hogy ezt az utat valasztottam. Nem kizart , hogy 40evesen szornyu lesz vissza gondolni, vagy epp a gyermekemnek elmagyarázni, hogy ne masoktol kelljen megtudnia. Olyan titok nincs ami nem derulne ki, s ez igy van rendjen :)
15/15 anonim válasza:
Mi koze van a gyereknek ahhoz h mibol tartja el az anyja. Az sem jo kedvbol csinalja. Ha nem tetszik el lehetne takarodni. En meg csak tanulok, de nehogy mar a kis sz@ros dirigaljon ha sz@r helyzetben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!