Miért szeretem az egyik gyerekemet jobban mint a másikat?
Figyelt kérdés
Probálom nem éreztetni de kezdek félni,hogy rossz apává válok.Tudom hogy nem lehet a gyereket ugyanúgy szeretni,mert a fiút fius dolgokért a lányt a lányos dolgokért szereti az ember.De lehet őket azonos mértékben szeretni,de nálam nem ez van.Az egyiket jobban szeretem,és tudom hogy vele elnézőbb lennék.nehezemre esne ugyan olyan mértékű büntetést kiszbnom neki,úgyhogy inkább a másik kap enyhébbet.aminek nyilván örül de így nincsmeg az elrettentő erő.2017. jan. 29. 20:59
11/12 Költőnő? válasza:
Csak tudnám melyik gyíkarcnak ennyire okos, hogy lepontozgatja a válaszokat.
12/12 anonim válasza:
a párom a gyerek szemszögből élte át ezt: nővére van. a szülei elváltak. a párom tiszta apja, a nővére tiszta anyja. mivel az anyával maradtak, a nő a volt férjét látta a barátomban (amúgy is mindenki azt mondja rá, hogy mintha az apja "köpött volna", annyira hasonlít rá), ezáltal mindig kivételezett közöttük. a nővérének mindent lehetett, érte ugrált, bármit megtett, amit a csaj akart. ezért is lett egy elkényeztetett liba. a páromnak semmit sem volt szabad, mindenért rossz volt. sajnos vannak ilyenek. bár nálad nem ilyen vészes a helyzet, tehát kicsit off volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!