Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek miatt kiemelhetnek a...

Ezek miatt kiemelhetnek a családból?

Figyelt kérdés
Több mint 40 igazolatlan órám van (ennek több mint a fele le van már igazolva, de van két nap amit sehogy se fogok tudni leigazolni, plusz pár óra amit elvileg nem lehet leigazolni, így lesz 20+). Az osztályfőnök azt mondta, hogy 10 felett kötelesek értesíteni a jegyzőt, de ez pontosan milyen eljárást fog maga után vonni? Nincsenek itthon rendben a dolgok, de ezt nem úgy kell érteni, hogy vernek, vagy nem adnak enni. Ettől függetlenül most kicsit megijedtem hogy ha idejön egy gyermekvédelmis vagy nem tudom, akkor elvihetnek :/ Mennyire nézik ilyenkor hogy már úgyis 10.-es vagyok?
2017. jan. 26. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

szülő igazolhat 3x3 napot, az simán fedezné

amúgy elvileg kiemelhetnek, de szerintem elsősorban inkább figyelmeztetés, pénzbírság megy a szüleidnek

2017. jan. 26. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
10 ora utan semmi sem tortenik... valoban ertesitik a jegyzot, o kuld egy figyelmeztetest, hogy a 10 orat meghaladtad blablabla, de igazabol ezt ra is dobhatjatok a tuzre, semmit nem jelent. Csak figyelmeztwtnek, mert ugye 30 utan ki kell rugjanak, 50 utan elveszik a csaladit. De emiatt nem fognak kiemelni.
2017. jan. 26. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Semmit nem jelent, én is kaptam már. Sablonszoveg, de arra vigyázz ha már nem leszel tanköteles 30 óra után kirúgással járhat. Tehát annak az évnek a vége mikor 16 vagy /leszel.
2017. jan. 26. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

Miért hiányzol annyit?

Szerintem az iskola a legjobb dolog az életben, mert akkor csak ennyi dolgod van, hogy tanulj...

Még gyerek vagy, nem tudom mi a jobb dolog ilyenkor, hogy ne járj suliba?

Talán menő, vagy a hervjaid beszéltek rá vagy micsoda?

2017. jan. 26. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
utsó te sem mostanába jártál suliba v magántanuló voltál?:D több bajom volt gimibe és egyetemen mint most kezdő mérnökként. És ennek nem sok köze volt a "tanuláshoz". Egyébként szardle nekem is volt mindig jósok keres egy jó fej dokit nekem mindig igazolta.
2017. jan. 26. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Én már örülök hogy 5 éve befejeztem a sulis éveimet. Igaz részt vettem OKJ-s képzéseken munka mellett, ami igaz húzós volt, de legalább nem ment az iskolába a hülyeség hogy a diákok klikkesedtek és egymást szívatták amennyire csak lehetett. Igaz hogy nem egy leányálom munkám van, de mégis sokkal jobban érzem magam mint az iskolába. Most meg pláne nem lennék diák ebbe az oktatási rendszerbe, mert ez minden, csak nem normális!

Az hogy 10 igazolatlan után a jegyző küldd egy papírt az nem fog jelenteni semmit.

2017. jan. 26. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, te hol lőtted azt a diplomát? Két pálcás volt a búcsúban?
2017. jan. 27. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Első lépésként megvonják a családi pótlékot utánad. Havi tizenezer forint bukta, nem fogsz érte buksisimit kapni a szüleidtől.
2017. jan. 27. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!