Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma minden hányadi gyerek jön...

Ma minden hányadi gyerek jön csonka családból?

Figyelt kérdés
A beadandómhoz kellene, de nem találok pontos adatokat.
2016. febr. 11. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosat én sem tudok, csak az unokáim osztálytársait hallom. Van olyan osztály (5.), ahol a 25 gyerekből 22 elvált szülő gyereke. Teljesen ledöbbentem ennek hallatán. De a másik is mondja, hogy kb. 70 % az elvált gyerek.
2016. febr. 11. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
én is ezt tapasztalom, amit az első kb...talán nálunk nem ennyire drámai az arány, de biztos, hogy a többségnél elvált a szülő, és emellett a maradék felénél is legalább komoly családi problémák vannak otthon. veszekedés, megcsalás. nálunk is!! szomorú, de ez a valóság. elvétve akad egy-egy olyan család, ahol tényleg minden rendben van...
2016. febr. 11. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ, mit értesz csonka család alatt, hány éves gyerekeknél nézed, meg ilyenek. A legegyszerűbb alapképlet, hogy hat éves korában minden 2. gyereket már nem saját két vér szerinti szülője nevel.

(ez ugye nem biztos azért, hogy csonka család, egyfelől, mert lehet, hogy már kiegészült mozaikcsaláddá, másfelől az élettársi kapcsolatokról nincs semmiféle közvetlen statisztika)

2016. febr. 11. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es: azért ne essünk túlzásba. A veszekedés hogy lenne komoly családi probléma? Ha két ember együtt él, szükségszerűek a konfliktusok. És mivel nem szentek és tökéletesek élnek együtt, a vitából időnként veszekedés, néha egészen csúnya veszekedés lesz. Aztán majd rendeződik a dolog és megy tovább az élet.
2016. febr. 11. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!