"Testvérem" állandóan üt, ver, fojtogat, anyám pedig hagyja neki! Hogyan tudnék mihamarabb kikerülni ebből a megzakkant családból?
Azért raktam idézőjelbe a testvér szót,mert az ilyen,mint az én bátyám,az nem testvér!
Ha még nem lenne elég,hogy anyám hagyja,hogy bátyám bántalmazzon,nem egyszer adja alá a lovat,olyanokat mondogat,hogy megérdemeltem,mindazt,amit a bátyámtól kaptam!
Édesapám nem tud segíteni nekem,Rá már az angyalok vigyáznak.
Minden honapban ki meg fogod ezt kerdezni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Ja, a bátyád nem testvér, az anyád meg nem anya. Mindkettőt úgy nyakon vágnám!
Nincs nagyszülő , nagynéni/nagybácsi, bárki akihez fordulhatnál?
Ne adjatok már neki olyan tanácsokat, hogy üssön vissza! Ha a saját anyja is ellene van, akkor úgyis ő húzná a rövidebbet.
Egyedül nem sok mindent tehetsz. Legfeljebb próbáld meg azt, hogy megfenyegeted a drága bátyádat, hogy a következő alkalommal amikor kezet emel rád, elmész látlelet vetetni, és feljelented. Hátha berezel az a p.csfej.
Akinek nincs inteligenciája és kúlturája, azzal csak az erő nyelvén lehet beszélni.
Igenis keritsen egy baseball-ütőt, aztán az alatt a pár hét alatt lesz ideje elgondolkozni a bratyónak a dolgokról, míg törött, begipszelt kézzel próbál boldogulni a mindennapokban.
"Akinek nincs inteligenciája és kúlturája, azzal csak az erő nyelvén lehet beszélni."
Mármint intelligencia és kultúra?
Ilyen helyesírással ne prédikálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!