Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apukámnak...

Hogy mondjam el apukámnak hogy szeretnék egy tükröt az ágyam felé?

Figyelt kérdés
Lakásfelújításom lesz, apukám építkezési vállalkozó, természetes hogy az alkalmazottai fogják csinálni a lakást. 24 éves nő vagyok, egyedül fogok ott élni. Nyilván tudják hogy van szexuális életem és nem is egy szexhintáról van szó de cikinek érzem apumnak mondani. Ha mással csináltatom meg akkor is látni fogja egyszer. Mondjak le róla?
2017. jan. 26. 16:35
1 2 3 4
 31/38 Metionin ***** válasza:
100%
Én kigyűjtenék egy csomó ilyen képet, hogy hű de dizájnos, nekem kell ilyen. Csak ugye tükrös a gardrób, akkor a plafon-tükörnek messzebb kell lennie, nem lehet az egész plafon tükör, csak az ágy fölött.
2017. jan. 26. 22:15
 32/38 A kérdező kommentje:

Ha akkora a földrengés hogy rám szakad a mennyezet akkor sanszos, hogy felébredek és nem alszom békésen. :D

Köszi mindenkinek, majd még kigondolom. :))

2017. jan. 26. 22:17
 33/38 anonim ***** válasza:
35%

Azért ne mondj le róla, ha szeretnéd :)

És miért baj, ha látja :) Úgysem szól semmit. Neki is legalább annyira kínos lenne, mint neked :)

Végül is egy lakberendezési ötlet, de nem véletlen a hálóban és nem a konyhában :)

2017. jan. 26. 22:28
 34/38 anonim ***** válasza:
68%

"Öröm és bájos olvasni, hogy 20-22 évesek nem tudják, miért van az ágy felett tükör :) Mégsem olyan romlott ez a világ, mint sokan hiszik :)"

Mert aztán hatalmas romlottság az, ha valaki szex közben tükörből szeretné nézegetni magát :D Jó látni, hogy az idősebb korosztálynak ennyiben kimerül a romlottság meg a szexuális fantázia :D

Btw. még mindig marhára nem értem az egész problémát: 24 éves felnőtt nő vagy, saját lakásodról van szó. Odaállsz apád elé:

- Apa, kéne egy tükör az ágyam fölé.

- Oké... de amúgy mi a francért?

- Hát tudod, szeretem magam szex közben nézegetni, szerintem érdekes.

- Jól van, megcsináljuk.

Vagy itt most mire számítasz, mit mond?

2017. jan. 26. 22:32
 35/38 A kérdező kommentje:
Nem is csak a szex, mert 2-3%a a szexeknek történik ágyban. Az egész feelingje tetszik, jól néz ki és izgalmas.
2017. jan. 26. 22:38
 36/38 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az ötlet de én szexet is sötétben szeretem

.ha neked tetszik hajrá

2017. jan. 27. 12:20
 37/38 holnaptegnapja ***** válasza:
55%

# 36

Ha halmozni jó az örömöt, az pl. az, hogy világosban több az információ, mint sötétben. :D

2017. jan. 27. 22:17
 38/38 anonim válasza:
Mondd neki, hogy egy tükröt is szereljetek már fel az ágyam fölé
2017. jan. 29. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!