Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el apukámnak h...

Hogyan mondjam el apukámnak h nem akarok vele eggyütt albérletbe menni?

Figyelt kérdés
A családommal most fogunk albérletbe költözni de apukám is velünk akar lenni aminek sok hátránya lenne. Egyedül él ő is albiba és mondván könnyebb lenne mindenkinek ha eggyütt lennénk h mondjam el neki h nem akarunk vele?
2014. okt. 18. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
mondjad hogy ez így nem pálya fater ez nem raj te sajnos nem jöhetsz velünk ugye megérted fati-bratyó? oké oké na csá
2014. okt. 18. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

h - hogy

apukámnak, - vessző!

együttt - 1 gy!

költözni, - vessző!

lenni, - vessző!

albiban - N hiányzik a végéről! Ha ennél igényesebb akarsz lenni, akkor nem albiban, hanem albérletben.

mindenkinek, - vessző!

együtt - ismét 1 gy!

lennénk. - PONT!

H - hogyan

neki, - vessző!

h - hogy

Gyermekem, egy kicsit többet kéne odafigyelni magyar nyelvtan órán!

És most csak te nem akarsz vele lakni, vagy senki más sem? Úgy vélem, ez a felnőttek dolga, nem a tied.

2014. okt. 18. 20:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Drága második(2.) Köszönöm,hogy a tanárom voltál egy pillanatig.de nem erre kértelek. A családból senki nem szeretné.
2014. okt. 18. 20:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha családom van és gondoskodni tudok róla akkor nyilván nem gyerek vagyok,ahogy arra kegyed célzott. Drága második.
2014. okt. 18. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Drága kérdező az is a családod akikkel gyerekkorodban éltél.

Szülők,testvérek stb.

Honnan kellene tudnunk, hogy milyen családra gondolsz?

2014. okt. 18. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

Drága kérdező, második vagyok. Ritkán látni ennyi helyesírási hibát egy fogalmazásban, ezért gondoltam, hogy tanárod helyett tanárod leszek. Jegyezd meg, amit írtam!

A konkrét kérdésről: nem a gyerekek döntése, hogy ki éljen ott, hanem a felnőtteké. Húzhatod a szád, de a körülötted lévő felnőttek döntik el.

2014. okt. 18. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
én is gyereknek néztem hehe
2014. okt. 18. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem elsőnek, hogy gyerek vagy ! :D

Viszont ha felnőtt családos ember vagy az édesapáddal meg kell értetni, hogy külön kell élnetek. Költözzetek közel egyáshoz ha sokat szeretne látni vagy ilyesmi, de neked már saját családod van . Szépen meg kell vele beszélni.

2014. okt. 18. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Fél órára költöznék tőle. Próbálom cele megneszélni de nem nagyon hajlik rá... azt hiszi hogy én is egyedül hagyom ahogy anyám meg a nővérem. Végülis most sem lakunk eggyütt csak neki jött ez az ötlet
2014. okt. 18. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem írod le, hogy hány éves vagy és mi a családi felállás, akkor honnan a csudából tudnánk?
2014. okt. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!