Hogy mondjam el apukámnak hogy szeretnék egy tükröt az ágyam felé?
Jogos. Ha nem akarsz féltékey lenni magadra és ha nem tudod, hogy a tükörben nem egy másuknember van, hanem a te tükörképed, akkor semmiképpen se legyen tükröd. :D
Zseniális
Nem érdekel egyáltalán a feng shui, de köszi neked is. Az egyik fal végig gardrób ami tiszta tükör, mindig volt tükör a hálómban. Nyilván nem csak ágyban szexelek, de ágy felett jól néz ki szerintem. Ha nem tetszik akkor pedig leszedetem nem egy nagy munka.
Pl. [link] (csak teljesen az ágy felett)
20 éves lányként nekem eszembe sem jutott volna, hogy emiatt kell. :D Szüleimnek pláne nem jutna eszébe soha.
Miből gondolod, hogy apukád tudná? Ugyan már, azért egyáltalán nem egy köztudott dologról beszélünk.
Amúgy simán el tudnék képzelni egy tükröt az ágyam felett, most, hogy így belegondolok, szerintem még jól is nézne ki, szextől teljesen függetlenül is.
Pl. így:
Trükkös tükör óhaj vár
Tükröm tükröm mond el nékem.
Merre jár apa e csúf télidőben?
Jó lenne ha itthon lennél már.
Mert nincs még tükröm és ez kár.
Szerelj fel egyet apa végre már.
Tükröm, tükröm mond el nékem.
Lesz e párod még ez évben?
Itt a puha ágyam fölében?
:)
14.-es honnan tudod, hogy nem-e egyedül van-e, és a partner a tükörből néz vissza? :D
-bocsánat-
"20 éves lányként nekem eszembe sem jutott volna, hogy emiatt kell. :"
Akkor minek kéne egy ágy feletti tükör :)
Öröm olvasni, hogy 2017-ben vannak ilyen naiv 20 éves lányok :)
Ne mondj le róla, a kiérkező mesteremberekkel beszéld meg. De határozottan, ha nem akarsz kaján vigyorokat kapni. Ők szolgáltatók, te megrendelő vagy. Itt le is van rendezve a dolog.
Vagy csináltasd meg mással. Amúgy nagyon kellemetlen úgy aludni, hogy ha véletlen kinyitod a szemed, magadat látod egy tükörben. Én a hálóból minden tükröt leszedettem, mert kellemetlen, olyan mintha más is ott lenne.
Ez tök jó ötlet, lehet megmutatom neki a képet.
Akkor csak nekem evidens ennyire hogy mire kell a tükör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!