Kizártak és kitiltottak, de be vagyok jelentve! Többi lent?
Egy önkormányzati lakásból tettek ki,az derék. Sok helyre mehetsz redörség,kerületi jegyző,önkormányzat. Elvileg bármelyik segit(het)de ezek után én nem akarnék közös fedelet.
És még egy jó tanács. Nézz utána:szülő tartás.
Mekkora bunkók vannak itt.
Azért 21 évesen még ha jogilag is de nem teljesen felnőtt. És azért ha suliba jár még még butának se lehet mondani.
Tehát ergo megvizsgáltatnám annak az anyának az elméjét hogy hogyan teheti ki a saját gyerekét, mert gondolom nem drogozol, nem piálsz és nem tettél semmi olyat ami miatt kitiltottak volna otthonról.
Tehát nézni kéne a másik oldalát is (aki most csendben hallgat ugyebár) hogy vajon milyen szülő az ilyen?? ahelyett hogy itt fikázzák ezt a tinédzsert!
21 eves mar reg nem tini
Komolyan anyamnak mar gyereke volt 21 evesen.
Tini sot gyerek csak jogokkal nulla kotelesseggel ugye ?
Mivel nem a szüleidé a lakás és haszonélvezti joguk sincs(mert ónkormányzati lakásra olyan nincs) neked minden jogod meg van arra hogy ott lakj.
Ahogy már irta vki:rendőr,jegyző,önkormányzat segithet.
De én ezek után nem tepern3k,hogy velük legyek...
Ja és ahogy írták:szülő tartás azzal még lehet szopatni a gyereket bizonyos szűlő tipusok erre hajlamosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!