Mit csináljak hogy anyukám ne őrjítsen meg?
Folyton azt mondja hogy öltözzek nőiesebben de hát ha én egyszer úgy nem érzem jól magam akkor miért erőlteti?
Jelenleg úgy nézek ki hogy van 20mm-es fültágítóm mindig fekete ruhákba járok ezek általában unisexek,szegecses karkötők,felnyírt haj stb...Most acél betétes bakancsot akarok venni de nem engedi mert azt mondja hogy vegyek normális bakancsot/cipőt mert az nem nőies.Hogyan értessem meg vele hogy én így nem érzem jól magam? 15L
Lehet az a fő problémája, hogy leszbi vagy és ezért nem fogadja el, lehet másképp le is szarná. Lehet azt gondolja, hogy így próbálod kihangsúlyozni, hogy más vagy. Mit csinálj? Öltözködj rendesen és attól, hogy leszbikus vagy, még nem kell felnyírt hajjal mászkálnod. Bocsi, hogy ezt mondtam, de a leírás alapján nem lehet a kinézeted túl előnyös. És egy lány akkor szép, ha nőies legalább is valamennyire.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!