Mit csináljak? 17/L

Figyelt kérdés
a szüleim ahányszor csak elmegyek bulizni, mindig az van, hogy ébren maradnak és aggódnak, meg nem tudnak aludni, stresszelnek stb... ami miatt eléggé rosszul érzem magam... nem tudom hogyan tudatosíthatnám bennük, hogy vigyázok magamra, vigyázunk egymásra, nem csinálunk hülyeséget stb...
2017. jan. 20. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Jesszusom, azt hiszed, hogy ezzel megnyugtatod őket, hogy reggel mész haza? Ha az én lányom lennél, éjfélre ott lennék érted a helyszínen. Vagy hogy ne legyen ciki neked, egy picivel arrébb állok meg. Ez lenne a normális. Szegények pont hogy teljesen megbíznak benned, csak azért hagyják hogy reggelig csavarogj, de nehogy már elvárd, hogy ne aggódjanak. Az lenne az igazi probléma, de az már más téma.
2017. jan. 21. 03:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi szórakoztató van a bulikon, hogy ott kell maradnod reggelig. Nem csoda, hogy megijeszted őket. Még csak 17 éves vagy, persze, hogy aggódnak érted. Az a baj, hogy za ilyen fiataloknak nincs veszélyérzetük.
2017. jan. 21. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!