Mit csináljak? 17/L
Figyelt kérdés
a szüleim ahányszor csak elmegyek bulizni, mindig az van, hogy ébren maradnak és aggódnak, meg nem tudnak aludni, stresszelnek stb... ami miatt eléggé rosszul érzem magam... nem tudom hogyan tudatosíthatnám bennük, hogy vigyázok magamra, vigyázunk egymásra, nem csinálunk hülyeséget stb...2017. jan. 20. 14:26
1/12 anonim 

válasza:

Csak feltenek teged, szerintem ebben nincs semmi rossz. Kereckedj el, igerd meg, hogy idore hazaersz, ne legyel osszeverve/hanyva/reszeg, amikor hazamesz, legyen meg a holmid amit magaddal vittel, lassak, hogy tudsz magadra vigyazni. Ha teheted kerdd meg apud, vagy anyud (ha van kocsitok), hogy hozzon-vigyen, ezzel erosited a bizalmukat.
2/12 anonim 

válasza:

"vigyázunk egymásra, nem csinálunk hülyeséget stb.."
Azért ez nem ilyen egyszerű...
3/12 A kérdező kommentje:
jó de a részemről annál többet nem tudok tenni, hogy figyelek a környezetemre, a barátaimra, magamra, a cuccaimra, nem hagyom őrizetlenül az italom, nem megyek haza részegen, maximum 1 sört iszom általában, reggel megyek haza amikor már világos van és van rendes közlekedés, általában mindig egy darabon elkísérnek a barátaim....ha baj van és túl sokat iszik valaki, én szoktam támogatni őket... de nem szeretném ha miattam stresszelnének a szüleim mert elég rossz érzes úgy szórakozni, hogy ők idegeskednek
2017. jan. 20. 14:36
4/12 anonim válasza:
Figyelj, én fiú vagyok, de ugyanezt csinálják velem is. Engem is zavar, de ez van.
16F
5/12 anonim 

válasza:

Két lehetőség van. 1,menj haza pl 22 órakor, 2 , ne járj este szórakozni! Bulizni nappal is lehet...
6/12 anonim 

válasza:

Ez szerintem nagyon természetes! Még 17 évesen bármibe bele keveredhetsz, vagy akármi...
Te is iylen leszel majd a saját gyerekeddel, szóval ez tök jogos hogy aggódnak érted, főleg ha bulizol...elég sok minden történik egyes bulihelyeken :)
Én pl ezért nem járok bulizni, mert túl sokat látok a discokban.. :D
23L
7/12 anonim 

válasza:

Örülj neki! Azt jelenti, hogy szeretnek. Más azért panaszkodik, hogy nem törődnek vele. Te pont ezt fogod csinálni a saját gyerekeddel.
8/12 anonim 

válasza:

Ez teljesen normális. Amikor ennyi idős voltam, az én szüleim is folyton aggódtak. 20 év múlva pont ugyanezt fogom én is csinálni. Felelősek érted, és féltenek. Hozzáteszem, nagyon bízhatnak benned így is, ha egész éjszakára elmehetsz, én ennyi idősen 10-ig voltam elengedve vagy pedig máshol kellett aludnom...
9/12 A kérdező kommentje:
teljesen megértem hogy miért aggódnak... nem ezzel van a baj. arra irányult a kérdésem, hogy mi az amivel csökkenthetném az aggodalmukat
2017. jan. 20. 15:31
10/12 anonim 

válasza:

Te nem csökkentheted, legfeljebb idővel hozzászoknak, ha nem lesz semmi baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!