Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ciki 15 évesen...

Szerintetek ciki 15 évesen szülőkkel nyaralni/ hotelbe menni?

Figyelt kérdés
Az van hogy 15 éves vagyok és szüleimmel szoktam nyaralni míg a többi osztálytársam bulizik meg egyedül megy mindenhova. Most nem tudom hogy én vagy ők vannak eltévedve. :/

2017. jan. 20. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek szíve joga mit érez cikinek.

Az embernek 15 évesen még ott a tojáshéj a s.ggén.Abszolút nem ciki!Sokkal többet ér egy külföldi út,mint egy buli a haverokkal.:) Most lehet szidni,de nekem ez a véleményem.

2017. jan. 20. 16:00
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Azt kétlem, hogy 15 évesen mindenhova egyedül mennének az osztálytársaid.... a tojáshéj a s...ükön még, dehogy mennek egyedül, el ne hidd már :)

Nem ciki ennyi idősen szülőkkel nyaralni. TUlajdonképpen szülőkkel nyaralni sosem ciki.Bárcsak megtehetném még...

2017. jan. 20. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy ciki. Minden évben megyünk legalább egyszer valahová együtt, családilag pár napra, voltam mindegyik gyerekkel külön nagyobb utazáson tizenéves korukban, sose cikizték őket a haverjaik emiatt, sőt... Ettől még megvan a saját programja is mindenkinek.
2017. jan. 20. 17:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat. :)
2017. jan. 20. 18:15
 15/20 anonim ***** válasza:
20 évesen is elmegyek nyaralni a szüleimmel, és nem érzem cikinek, szóval 15 évesen meg főleg nem az.
2017. jan. 20. 19:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Előző kommentem nem mindenkinek tetszett. (Az ő dolguk, nekem pedig véleményem.)

.

Miért van ellenedre egy összetartó család? Az ő szokásuk az együtt nyaralás is.

Nem szabad másokkal példálózni, mert kétélű dolog. Vannak 15 évesek, akiknek konkrét elképzelésük van életükről, ezért tanulnak és kiválóan teljesítenek. Ők miért nem követendő példáid?

2017. jan. 20. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki ,te szeretnél menni mennyél te többet fogsz látni átélni mint a haverok, több élményed lesz .
2017. jan. 21. 08:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok, anyámmal és apámmal szoktam a bátyámhoz menni látogatóba pár napra minden évben. Jaj, ciki vagyok? :/

Ne fárassz, mi ciki lenne abban, hogy a családoddal nyaralsz? Ha neked jól esik...

2017. jan. 21. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ciki, ha egy 15 éves gyerek szégyell a szüleivel lenni. A többség vagy még 10 centit fog nőni, még kamaszok, csak nagynak hiszik magukat. Majd 20 évesen rájönnek, hogy milyen fiatalok is voltak akkor.
2017. jan. 21. 13:22
 20/20 anonim válasza:
Én bármit megtennék,hogy elmehessek Anyukámmal nyaralni... 16/f
2017. jan. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!