Miért nem tudnak örülni az eljegyzésemnek? Örökké szomorkodnom kellene a múltam miatt?
Tegnap jelentettük be a családomnak, az apám első reakciója az volt, hogy "ez igen, jó hamar", az anyám meg megjegyezte, hogy ezt a gyűrűt még a Holdról is kiszúrják, szerinte 2 héten belül ellopják, vagy elhagyom, megérte megvenni...
Utána később mondta, mikor kettesben voltunk, hogy ez nagyon korai és túl hamar belerohanok ebbe az előző kapcsolatom után.
Igen, az exemmel 4 és fél évet együtt voltunk, de az egy gimis kapcsolat volt. Szakított velem, a padlón voltam, de most újra jól vagyok és boldog vagyok végre. Nem értem a szüleim felfogását...
"Elég határozott vagyok mindenben, nem szoktam átgondolatlan döntéseket hozni."
Határozott nők is hoznak rossz döntéseket emocionális alapon.:-) Mindenesetre, aki valóban bízik önmagában, nem a gyiken vár megerősítést.
Ahogy az egyik előző válaszoló is írta, olyan szaga van a dolognak, hogy igen, márpedig megmutatod, hogy kellesz valakinek. Egyrészt. Másrészt baromi fiatal vagy. Még ha határozottnak is gondolod magad, az ember nagyon sokat változik ebben a korban. Felelőtlenség ilyen rövid kapcsolatban, csupán ennyi együttélés után ilyen volumenű dologba belelépni. Persze, ez csak egy eljegyzés, aztán ahogy látom az ismerőseimen, főleg ebben a korban, 4 hónap múlva már együtt se lesztek, kit tudja. PLussz a házasság sem jelent semmit. Most vált el az 5. volt osztálytársam másfél év házasság után. És mi is csak 25 évesek vagyunk.
Szóval azért gondolt át még a rózsaszín köd le se ülepedett.
Ja nem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kicsi hamarabb kellett volna levenni a felhasználónevet.
Szerintem az a fő gondjuk, hogy dacból, bizonyítási kényszerből ripsz-ropsz összeálltál egy hozzád öreg pasival, aki mellett még annyi szavazati jogod sincs, hogy a közös lakásotok kiválasztásánál hozzászólási jogod legyen.
Feltehetőleg tudatosan, 3 hónap ismeretség után teherbe estél, hogy bebiztosítsd magadnak ezt a kincset és borsot törj a szerelmed orra alá, aki lekoptatott.
Én is szomorú lennék a szüleid helyében, amin a Holdról látható gyémánt sem segítene.
Nem tudnak még a babáról, majd csak később mondjuk el, a 12. hét után.
Nem 3 hónap után estem teherbe és nem is szándékosan. Így alakult, nem fogom elvetetni, mikor mindketten készen állunk egy babára és anyagilag sem jelent gondot.
Nem akart Ő rosszat a lakással, meg is beszéltük, hogy akkor ezentúl mindent közösen döntünk el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!