Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak? Az apám...

Most mit csináljak? Az apám csalja az anyámat.

Figyelt kérdés

Apámmal már évek óta nincs jó kapcsolatom agresszív,fenyegetőző .Most pedig megtudtam hogy csalja anyámat egy tőlem 3 évvel (18L vagyok) idősebb "nővel". A "nő" nagyon jól tudja hogy van családja én is ismerem de anya erről semmit nem tud. Apám már itthon hazudgál hova megy meg jaj későn jövök stb én pedig tudom jól hova megy. Nem tudom mit tegyek mondjam el anyának vagy ne? Ha nem mondom el én is hazudok azzal neki de nem is merem elmondani ki tudja mi lenne belőle a fentiek miatt.

Mit csináljak???

Volt már valaki ilyen helyzetben? ??

2017. jan. 11. 19:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Apádnak kapuzárási pánikja van.Újra akara élni a fiatalságát és így akar bizonyítani magának,hogy ő még kell egy fiatalnak.Hagy élvezze ki,pár év múlva úgyse fog kelli senkinek :'D Anyádat meg mit érdekli,hogy későn megy haza,ha a fizetéség leszámolja,ő meg mehet belőle fodrászhoz meg vehet bundát:D
2017. jan. 11. 20:06
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
10.Ugyanolyan gyakoriak az olyan házaspárok ahol a nő keres jobban és a pasi még gerinctelen is vele,mint azok ahol a pasi sportos,jóképű "félisten"akire ragadnak a bomba csajok,de egy elhízott,csúnya,igénytelen nője van :D Vagyis 1 az csillióhoz:D Kamu a kérdés.
2017. jan. 11. 20:11
 13/21 Carragher_x ***** válasza:
89%

Ne mondd el, mivel végeredményben semmi közöd hozzá. Könnyen lehet, hogy anyukád is tud róla, csak szemet huny felette, mert neki így jobb. Ez az ő kettejük ügye, nagyon rossz lenne, ha belefolynál.

Egyébként sok-sok évvel ezelőtt voltam hasonló helyzetben.

2017. jan. 11. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Lehetséges, hogy apád csak visszavág anyádnak, mert megcsalta ő is?!
2017. jan. 11. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogy tudtad meg hogy, apud csalja anyukadat?
2017. jan. 11. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Én a helyedben apukáddal beszélnék.Hogy tudok a viszonyáról és undorítónak tartom. Váljon el akkor és utána azt csinál amit akar..De ne csalja meg anyukádat.

Lehet kicsit magába néz,ha a saját gyereke állítja választás elé..De ha nem csinál semmit,akkor én elmondanám az anyukádnak.

Bár igen, esélyes ,hogy már tud róla. De akkor sem kéne tovább vele maradni..Főleg ha anyukád is jól keres,akkor gondolom el tudná magát tartani egyedül is..És lenne esélye olyan pasit találni,aki tiszteli és nem megy félre.

Így csak azt éri el,hogy telnek az évek és egyre nehezebb lesz normális párt találnia..

Apukád tettére meg nincs mentség.

2017. jan. 12. 07:43
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Én biztos, hogy szólnék róla anyámnak. Ha már ilyen gerinctelen, vállalja a következményeket.
2017. jan. 12. 08:00
 18/21 A kérdező kommentje:

12-es okosnak hiszed magad , de nem vagy az. :)

Anya biztos nem csalta meg.

És onnan tudom, hogy apám oda adta a telefonját mert valami nem volt jó rajta közbe jöttek messengeren az üzenetek onnan

2017. jan. 12. 13:18
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Szóval belenéztél apád telójába.

Nézzed meg anyádét is. Meg fogsz lepődni.

2017. jan. 12. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
A 0%-os kommentelo csak irigy mert valoszinusitheto szarabb az elete. Kulonben nem puffogna itt :D
2017. jan. 12. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!