Soha nem fogja elismerni, hogy igazam van?
Figyelt kérdés
Mások is észre vették,hogy Anyám mindig a nővéremet szerette jobban, de mondhatom, hogy engem nem is igazán szeretett. Miért nem ismeri el és kész , miért kell folyamatosan hazudni.2017. jan. 10. 17:54
1/11 anonim válasza:
Szerintem téged ugyanúgy szeret mint a nővéredet. Ha mégsem,akkor ez csak azért van mert nem akar téged megbántani.
2/11 anonim válasza:
Neked attól jobb lesz ha ezt közli veled?
3/11 anonim válasza:
Ez nem biztos, lehet hogy csak te érzed így. Ami az eddigiekből biztos viszont: te nagyon féltékeny vagy a testvéredre.
5/11 A kérdező kommentje:
Sohasem voltam féltékeny a tesómra, aki ismer a tudja. Így ismeretlenül ,hogy tudtad megállapítani ezt ?
2017. jan. 10. 18:30
6/11 anonim válasza:
abból, hogy úgy érzed anyukád jobban szereti - erre vagy féltékeny. A szeretetére.
De szerintem ne nyúzd ezzel anyukád, attól semmi sem lesz jobb.
7/11 A kérdező kommentje:
Kár,hogy feletettem ez a kérdést mert úgysem tudjátok,hogy mi van . Persze én sem részleteztem .
2017. jan. 10. 18:34
8/11 A kérdező kommentje:
Ha elmondom,hogy Anya vett a tesómnak egy lakást garázzsal együtt én meg albérletben élek, pedig van pénze,akkor egyből azt mondjátok,hogy pénz éhes vagyok. Pedig ő sem tett többet anyáért mint én .
2017. jan. 10. 18:37
9/11 anonim válasza:
Én is azt hittem gyerekként hogy a szüleim a nővéremet szeretik jobban, mert mindig azt hallottam tőlük hogy "bezzeg a nővéred" Haragudtunk is egymásra rendesen. És felnőttként tudod mi derült ki, miért utált a nővérem? Mert ő meg mindig azt hallgathatta, hogy "bezzeg a húgod".... szépen kijátszottak minket egymás ellen, ezzel akarták elérni hogy jobban tanuljunk. Csak gallyra vágták a testvéri kapcsolatot ami lehetett volna.
10/11 anonim válasza:
Minden szülő azt mondja, hogy egyformán szereti a gyerekeit, de sokszor mégsem így van. Egyszerűen mert az egyikkel jobban kijön, hasonló a természetük stb. Azonban a gyerekek is ugyanígy vannak ezzel, az egyik szülőhöz általában jobban vonzódnak. Mégsem jó ezt határozottan kijelenteni, mert könnyen megbántjuk a másikat vele. Én pl. jobban szeretem apámat, a tesóm jobban szereti anyámat, és a másik irányba is ugyanígy van. Mégsem mondom anyám szemébe, hogy őt kevésbé szeretem, mert bár legbelül úgyis tudja, minek bántsam azzal, hogy kihangsúlyozom? Szerintem a te anyád is valahogy így van ezzel. Minek akarnád kicsikarni belőle, hogy a nővéredet jobban szereti? Jobban éreznéd magad tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!