Van olyan szülő, aki ostorozza a gyerekét, hogy jó csaja, pasija legyen? Vagy mindegy milyen kis gagyi, csak legyen neki?
"de tegyük fel hogy valakinek a fia hazavisz egy kis csúnyácska duci csajt"
Le van szarva, hogy az valaki "csúnyácskának" látja, ha a fiának ő lesz élete párja, akkor ő lesz, mert... olvasd át szerintem még egyszer, amit írtam. 1-es voltam.
na most a duci ALKAT meg a morbid módon elhizott között vannak különbségek
plusz egy nagyobb darab fiuhoz teljesen oké egy duci alkatú lány, de egy kis vézna gyik fiu mellett ha egy kórosan elhizott csaj van, akkor ott érzékeljük a szituációt
Nem a te dolgod megítélni, ki kivel passzol össze, fogd már fel!
De inkább hagyom az egészet... nem magyarázok többet, reménytelen eset vagy...
És ha neked lesz egy csúnyácska duci lányod? Akkor majd őt is szekálod a külseje miatt, mert így úgyis csak olyan fiúknak kellhet, akik túl hülyék ahhoz, hogy egy "rendesen kinéző nőt" keressenek?
Vagy ha a nagydarab fiad egy duci lánnyal állít be, azt mondod, hogy hát édes fiam, találj már egy jobbat, de ha túl hülye vagy hozzá, neked az ilyen is elmegy?
Még jó, hogy csak troll vagy. Ennyire idióta csak nem lehetsz.
Képzeld fiam 26 éves, és 22 éves párja van, nem modell alkat de nagyon rendes, normális, kedves házias mindenben segít!
Lehet valaki szuper modell, ha arra nem
képes, hogy egy poharat megmozdítson.
Soha nem mondanám azt a gyerekemnek inkább szakítson mert nem szép a barátnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!