Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el anyánál hogy...

Hogy érjem el anyánál hogy értse meg, nem vagyok már 8éves?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hamarosan 14éves leszek,és anya folyton babusgat(ami miatt nem is haragszom,mert nagyon szeretem) de szerintetek az normális hogy fél éve kérem,hogy az ágyamat rakjuk össze hogy tudjak a saját szobámban aludni,és ne vele egy ágyban. Néha már szégyellem magamat,pedig nagyon szeretem anyut,de ez már ennyi idősen gáz. Arról ne is beszélve hogy a számra ad puszit(de nem olyat hogy csak oda cuppant,hanem van hogy sok hosszabb puszit ad a számra) amit már szinte undorodok. Ennyi idos korban😫🙄 meg szeretném vele értetni,hogy attol hogy nem ugy nezek ki mint egy 14éves,mert nincs nagy mellem,meg nem vagyok 170centi es 45kilo,attol en is 14vagyok mint a tobbo tarsam🙄 Ennyi idosen mar szeretnek lassan sminkelni( szempillaspiral meg max korrektor ha pattanasom van) es kormotfesteni(halvany nude szinekkel) illetve a fiuk is erdekelnek mar,de meg moziba se engedett el a barataimmal,fenyes nappal,ugy hogy mind a kettojuk onvedelmet tanul 5eve😂Ez mar gazos nekem. Masik varosba jarok gimibe(hatosztalyos) es meg abba a varosba se mehetek el az osztalytarsaimmal korizni,mikozben minden nap buszozok🙄 van egy tesom aki 9evvel idosebb,es amikor kifurattam a fulembe +2lyukat egybol jott a hisztije,hogy o egy evvel kesobb kapta meg minden. Ugyan ez a koromfestesrol,a mozibajarasrol,a "sminkelesrol" is ezt hallgattam,mikor felhoztam elotte is hogy majd ha 14 leszek ezeket szeretnem csinalni. Azt mondtak 15eves korom elott nem is lehet fium,es ha elmulok 15akkor is max csak a kezet foghatom meg😂De tenyleg ennyire idiota a felfogasuk??? Help😒🙄 14/L

2017. jan. 8. 16:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

uhh bszki, ez már súlyos

a helyedben lekenyerezném apudat egy pár sörrel, és megkérném, hogy rakja össze az ágyat.

2017. jan. 8. 18:27
 12/32 A kérdező kommentje:
Apa mashol lakik.. de mar lassan tenyleg ramferne egy berugas(el ne higyjetek,csak mar a tokom ki van,az elmult egy oraban csak kapom a beszolast tole,hogy egy szaralak vagyok),ahol elfelejthetnem a dolgokat,es vegre elhetnek egy kicsit anya burkan kivul is
2017. jan. 8. 18:30
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Komolynak tűnik, ha igaz amit írsz. Elképzelhető, hogy édesanyádnak komolyabb gondja is van.

Amúgy mi a bánat nehéz egy ágy összerakásában? :-) Apád akármilyen alkesz, csak össze tudja magát szedni egy délelőttre, hogy odautazzon és segítsen EGY órát!

A műkörmökhöz nem értek. Antwerpenben terem? :-)

2017. jan. 8. 19:11
 14/32 A kérdező kommentje:
Hat ense tudom,de apamat nem is szeretnem latni!:( elnezest hogy ilyet irok,de semmit nem tett le az asztalra,es egy semmirekello! Fel se hivott ujevkor,se a nevnapomon,se a ballgasomon,se mikulaskor. Bezzeg a noverem a ballagasara!(az akkorira,mindent megkapott: kapott egy tvt,egy laptopot,egy csomo penzt-es ezzel nem mintha arra utalnek hogy nekem is ezek kellenek,csak szarul esik,hogy engem le se szarnak) a tesomat allandoan hivogatja,engem nem. Egyszer hivtam fel a nyaron,hogy elmeseljem neki,hogy en lettem az ev diakja,es hogy utazast nyertem a sulival,es hogy kuldjon penzt hogy legalabb a repjegyet megtudjuk venni! Kuldott?? Nem kuldott. Ha mar gyerektartast se kuld akkor ennyit neha megtehetne. Konyorogtem neki hogy kezdjen mar magaval valamit,szedje ossze magat,kezdjen el dolgozni,es ne a nagyszuleimen eloskodjon. Mintha a falnak beszelnek!😶De most nem o a tema:/
2017. jan. 8. 19:38
 15/32 anonim ***** válasza:
97%

Most, hogy már kezded magad felnőttesebbnek érezni (nem felnőttnek, mert az még azért odébb van), így itt az ideje annak is, hogy lassan megtanulj felnőttek módjára kommunikálni.

Ez alatt azt értem, hogy leülsz anyukáddal egy nyugodt pillanatban és őszintén, nem hisztizve, nem bőgve és vergődve, elmondod neki, hogy bántanak téged ezek a dolgok és változtassatok rajta.

2017. jan. 8. 19:43
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

Megétem, ha nem akarsz az apáddal találkozni.

Akkor mindenképpen valami rokon kellene, nagybácsi, nagyapa, idősebb unokatestvér, ilyesmi. Ha végképp nem megy akkor a nővéred párja, már ha elég idős és van neki, de látatlanban azt mondom hogy van. Szomszéd? Valaki csak van aki megbirkózik egy extrém bonyolult ággyal... Milyen az az ágy? Most már érdekel, mi benne a bonyolult! link esetleg?

Ez a megoldás, mert amit írsz az már nem természetes szerintem. Ennyi idősen kell már egy saját hely.

2017. jan. 8. 19:53
 17/32 anonim ***** válasza:
14%

"csak nektek is kellett ilyen korban a romantika:) tudjatok,amikor titokban osszejartatok suli utan es egyutt elmentetek a jatszoterre egy kicsit labdazni vagy eppen beszelgetni egy kicsit:) nem akarnek semmi OLYAT :)"

Nagyjából eddig bírtam röhögés nélkül.:D Ügyes kamu volt, bár már a kérdésben is túltoltad az emojikat, aztán kicsit belekeveredtél az időbe (nyolcadikos vagy, de már megvolt a ballagás, amire apád nem ment el:-)), kiestél a stílusból is egy picit, de összességében egész jól sikerült, gratula.:D

2017. jan. 8. 20:16
 18/32 A kérdező kommentje:
Hat a tesom palija egy masik tema! Mindenki utalja,es o is utal mindket:/ amugy az agyrol ense tudok linket kuldeni,mert nemtudom honnan van😂 Amugy koromhoz kepest mindig az idosebbekkel baratkoztam,ahogy most is teszem,mert sokkal erettebb voltam mint a tobbiek. Es mit tudok kezdeni negy 80 es a halal kozotti idos nenikkel/bacsikkal? Sajna semmit😪 Koszonom a segitsegemet,aranyosak vagytok( ennyi kedves ember soha eletemben nem lattam gyakorin egyszerre:D )
2017. jan. 8. 20:17
 19/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolso:) irtam hogy hatosztalyod gimiben vagyok:) hatodikban ballagtam😶 Elszoltam az elobb,te eleg fereg vagy:) ha nem tudsz normalisat irni,inkabb ne is irjal semmit,mert nem segitesz ezen,hogy azt irogatod hogy mekkora kamu a kerdes:) es tultolom az emojikat?es az baj ha szeretek emojikat irni? Istenem :D
2017. jan. 8. 20:20
 20/32 anonim ***** válasza:
32%

"sokkal erettebb voltam mint a tobbiek. "

Tetézd még.:D

2017. jan. 8. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!