Hogy érjem el, hogy tényleg adjanak pénzt?
Mindig kaptam zsbepénzt, mondván, hogy abból kell ruhát,cipőt vegyek magamnak, azonfelül ritkán vettek nekem ruhanemüt.
Most ott tartok, hogy sok cuccok megvettem, mert olcsó volt és megtudtam venni, mert volt annyi pénzem. Viszont nem hordom, és anyu beszokta vinni a munkahelyére eladni. A baj ott kezdődik, hogy megtartja őket magának. Most is legalább 4 dzsekit nem adott el, mert neki kellenek. Pénzt nem ad értük, még annyit se, hogy 1 kabátot tudjak venni, eladni meg nem engedi...pénzt meg nem adnak újra. És ők meg megvannak bizonyosodva arról, hogy mindenem megvan...
Hiszti. Elkenyeztetett hercegkisasszony hisztije.
Igen, mindenen megvan, annyira, hogy tele vagy felesleges cuccokkal. Elszortad a penzedet, mert 'tyuhajja, most van penz, most kell kolteni', most meg coki van, mert elfogyott a penz. Igy jartal, legkozelebb megtanulod beosztani. Ha annyira kell, kerd vissza a kabatot (nem a penzt), es hordd.
Mi lenne ha magad árulnád, mondjuk facebookon?
A régi pólóidat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!