Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el, hogy tényleg...

Hogy érjem el, hogy tényleg adjanak pénzt?

Figyelt kérdés

Mindig kaptam zsbepénzt, mondván, hogy abból kell ruhát,cipőt vegyek magamnak, azonfelül ritkán vettek nekem ruhanemüt.

Most ott tartok, hogy sok cuccok megvettem, mert olcsó volt és megtudtam venni, mert volt annyi pénzem. Viszont nem hordom, és anyu beszokta vinni a munkahelyére eladni. A baj ott kezdődik, hogy megtartja őket magának. Most is legalább 4 dzsekit nem adott el, mert neki kellenek. Pénzt nem ad értük, még annyit se, hogy 1 kabátot tudjak venni, eladni meg nem engedi...pénzt meg nem adnak újra. És ők meg megvannak bizonyosodva arról, hogy mindenem megvan...

2016. szept. 25. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Van ruhád, igazuk van. Az, hogy te nem hordod egyéni probléma..
2016. szept. 25. 11:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem hordom, mivel megkértem anyut, hogy adja el inkább, mert vennék 1 kabátot, ami tényleg tetszik, erre megtartja a kabátokat magának. Ne haragudj első, de nagyon fura a hozzáállásod.
2016. szept. 25. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Hiszti. Elkenyeztetett hercegkisasszony hisztije.

Igen, mindenen megvan, annyira, hogy tele vagy felesleges cuccokkal. Elszortad a penzedet, mert 'tyuhajja, most van penz, most kell kolteni', most meg coki van, mert elfogyott a penz. Igy jartal, legkozelebb megtanulod beosztani. Ha annyira kell, kerd vissza a kabatot (nem a penzt), es hordd.

2016. szept. 25. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Minek veszel olyan ruhákat, amiket nem hordasz?
2016. szept. 25. 11:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem egy év alatt vettem őket. Egyrészt az ízlésem is változik, ami 15 évesen tetszett, az mostmár nem jön be. Másodszor, azért vettem, mert kellett egy vastagabb kabát, ami igazán tetszett, arra nem volt pénzem, tehát vettem egy olyat, ami kevésbé tetszik
2016. szept. 25. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lett volna időd gyűjteni még vastagabb kabátra, őszre elég egy dzseki, amiből ugyebár van 4. Így jártál, legözelebb gondolkozz, mielőtt cselekszel.
2016. szept. 25. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Így próbálnak mértékletességre tanítani, mert nincs rendjén hogy minden hülyeséget összevásárolsz, amit utána nem hordasz, és kivered a balhét hogy nincs ruhád. Van, csak te nem a megfelelőeket vetted meg, így jártál, majd legközelebb jobban átgondolod, spórolsz, és csak azt veszed meg amire szükséged van.
2016. szept. 25. 12:57
 8/10 Norman Bates ***** válasza:
100%
Ugyanez a kerdes ki van teve szo szerint mi den honapban... mi ezzel a celod kerdezo?
2016. szept. 25. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha magad árulnád, mondjuk facebookon?

A régi pólóidat pl.

2016. szept. 25. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi értelme kétszer is megkérdezni ugyanazt?
2016. szept. 25. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!