Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Velem van a baj?

Mit csináljak? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Anyukámmal egyre rosszabb a kapcsolatunk. Sokat dolgozik, állandóan stresszel. Sokat veszekszünk, a legkisebb dolgokon is. Néha űkimondunk olyanokat egymásnak amit megbánunk, bár én próbálom visszafogni magam de ő folyton bánt engem lelkileg. Igyekszem neki megfelelni, szín ötös tanuló vagyok, sokat segítek neki, de ő mindig bánt engem, gondolom csak a sok fáradságtól, de tényleg rosszul esik. Pl: ostoba, lusta dög, idióta, bárcsak meg se születtél volna.. Ilyesmik.. Már nagyon rosszul érzem magam, folyton sírok, alig van pár barátom, szorongok, próbálok megfelelni mindenkinek de nem sikerül. Teljesen egyedül vagyok, senkire sem számíthatok. Nem tudom miért csinálja ezt velem,nem tudom mit tegyek, alig várom, hogy elköltözhessek itthonról.
2017. jan. 7. 16:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem megyek sehova, szórakozni, mármint a barátaimhoz, vagy ilyesmi, reggeltől estig tanulok, de ha épp nem akkor leordítja a fejem, hogy milyen lusta vagyok, menjek azzonnal tanulni.. Ha elhív egy barátnőm magához,nem enged el, és ha el is enged akkor utána felhányja, rengetegszer nekem, még hónapokkal utána is ha például, ha valamire nincs időm akkor azt mondja, hogy de a barátnőcskéddel lenni volt időd, pedig ritkán megyek ek otthonról..
2017. jan. 7. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
menekulj
2017. jan. 7. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Megfelelési kényszer helyett próbáld meg figyelmen kívül hagyni a hisztijeit, az elején nehéz picit, de ha ráhagyod, legalább téged nem stresszel annyira. Egyébként hány éves vagy?
2017. jan. 7. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Hany eves vagy ?

Segits tobbett otthon mosni fozni takaritani igy anyukad pihentebb lesz

Tanulas jo dolog de semmire nem vezet ha nem egy cel erdekeben teszed

2017. jan. 7. 16:38
 5/6 A kérdező kommentje:
15
2017. jan. 7. 17:49
 6/6 anonim válasza:
mond el neki hogy fáj hogy így beszél veled ,lehet nagy rajta a nyomás munkahelyi dolgok anyagi párkapcsolati,és rajatd vezeti le ,szólj neki hogy elég volt TISZTELJEN te meg ajáld fel neki hogy na anyukám akkor én válalom ezt és azt a házi munkát osszuk el de cserébe igérd meg hogy nem ordibálsz velem és fogjunk össze mert így nem jó és csak egymásnak mi vagyunk ,ha eddig rossz volt akkor legyen jobb az életünk, és mond el neki hogy ha bármi van veled is megbeszélheti kiöntheti a szívét , nyálasan hangzik de ha egyikötök sem enged és játszátok a keményet akkor mind2 csak szenvedni fogtok
2017. jan. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!